Ikinuori Paganello kylpi auringossa

Ässämixin Juho "Pulu" Pulakka ulottui kiekkoon kuin kiekkoon. Mixed-voittaja O-Pig puolustamassa. Kuva: Tuukka Koistinen.

Vuoden 2011 Paganellon hittejä olivat Barbara Streisand, Peter Pan – ja auringonpaiste.

Tampereen mixed-joukkue Ässämix oli voittanut mixed-sarjan edellisvuonna, ja lähti siksi turnaukseen ykkössijoitettuna. Alkulohkon pelit sujuivatkin joukkueelta mallikkaasti, yhtä nukahdusta lukuun ottamatta, mikä kostautui kärkikahdeksikosta putoamisena. Ässämix antoi itävaltalaiselle Strandgutille 5-0-johdon, ja vaikka pääsikin sen jälkeen tasatilanteeseen 6-6 suhteellisen vaivattomasti, menivät itävaltalaiset lopulta lohkovoittoon ja sen ansiosta helpompaan jatkolohkoon. Ässämix puolestaan sai jatkolohkossa vastaansa turnauksen lopulta voittaneen USA:n O-Pigin ja Kanadan U30-joukkueen. Vaikka eroa ei pohjoisamerikkalaisjoukkueisiin ollut kuin muutama piste, Ässämix jäi kärkikahdeksikon ulkopuolelle.

Loput pelit olivat tasaisia vääntöjä, ja Ässämix käänsi ne useimmiten edukseen jo vuosi sitten testatulla paikkapuolustuksellaan. Viimeisessä sijoituspelissä sijasta 9. vääntö riitti aina tilanteeseen 11-11 asti, mutta viimeisessä pisteessä amerikkalainen Battallo a Vapore oli inauksen edellä ja näin Ässämixille 10. sija.

Suomalaisedustusta löytyi myös muista joukkueista. Mixedissä Minsu Rauramo pelasi kolumbialaisjoukkue 2600:n kanssa sijalle 21, ja avoimessa Otson Tuukka Koistinen espanjalaisjoukkue Patatas Bravasin kanssa sijalle 18. Naisten sarjassa suomalainen Sara Wickström johdatti Woodchicasin 6:nneksi.

Mitä Paganello 2011 oli? Antaa kuvien kertoa…

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän