kesä 18

Ensiesittelyssä Kalajoki Beach Ultimate -hattuturnaus!

Kalajoen hiekat vastaanottavat ultimatistit ensimmäistä kertaa. Kuva: KBU Facebook.

18.6.2011 / Suomen ultimatekesä saa uuden tapahtuman, kun Kalajoki Beach Ultimate Tournament 2011 pelataan 16.7. nimensä mukaisesti Kalajoen hiekkasärkillä Perämeren rannalla. Ilmoittaudu mukaan ennen 30.6.

”Pohjolan Paganelloksi” tituleerattu turnaus tuo myös kauan kaivatun hattuformaatin suomalaiseen Ultimateen. Hattuturnaukseen ei rekisteröidytä joukkueina vaan pelaajina. Pelaajat arvotaan turnauspaikalla joukkueisiin sukupuolen, taitotason ja urheilullisuuden mukaan siten, että saadaan mahdollisimman tasaväkisiä joukkueita. Kaikentasoiset pelaajat ovat tervetulleita: ensikertalaisista maajoukkuepelaajiin.

Kokeneelle pelaajalle hattuturnaus tarjoaa ihan uudenlaisia haasteita, kun ympärillä ei ole enää tuttuja kavereita, joiden liikkeet osaa ulkoa. Voittava joukkue pitää rakentaa päivässä. Pääsee myös kokeilemaan rooleja, joita omassa seurassa harvemmin pelaa. Aloittelevat pelaajat saavat puolestaan paljon pelejä ja voivat ottaa mallia kokeneista pelaajista.

Ennen kaikkea turnaus tarjoaa hauskanpitoa, sosiaalisuutta ja mahdollisuuden tutustua uusiin pelaajiin. Päivän pelien jälkeen on tietysti luvassa iltabileet. Pelaajaksi rekisteröityminen on nyt käynnissä, ilmoittautumisaikaa on 30.6. saakka.

Tule yksin, kaverin kanssa tai koko joukkueen voimin! Kalajoki tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia. Turnausjärjestäjiltä voi kysellä niin matkustus- kuin majoitusvinkkejä.

Pelaajarekisteröitymiset: http://www.ultimate.fi/kyselyt/kalajoki_beach_ultimate_2011.php

Turnauksen kotisivut: http://kalajokibeachultimate.wordpress.com/

KBU2011 Facebookissa: http://www.facebook.com/event.php?eid=222418664441655

1 kommentti

    • Kari on kesäkuu 23, 2011 at 8.37
    • Vastaa

    Jos olet tulossa kauempaa ja pähkäilet majoituksen kanssa, niin Disquitos järjestää ryhmämajoitusta leirintäalueella. Lue lisää tästä vaihtoehdosta turnaussivuilta.

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?