kesä 12

UFO ja Viima korkkasivat palkintokuohuvat ensimmäisellä SM-Tourilla

Tampereen UFO on voittanut SM-Tourin ensimmäisen osaturnauksen avoimen sarjan Helsingin Siltamäessä. Naisissa voittoisin oli Espoon Viima.

Viima vei voiton naisten Tour I:llä.

Avoimen sarjan toiseksi pelasi SOS, joka hävisi UFOlle finaalissa niukasti 14-16. Pronssia sai EUC, joka vei voiton Teamista. Suomalaiset jättivät vieraiksi saapuneet venäläisjoukkueet tylysti mitalipelien ulkopuolelle. Avoimessa sarjassa joukkueita oli mukana yhteensä 11.

Naisissa toiseksi tuli Atletico, ja kolmanneksi Team, joka puolestaan jätti UFOn naiset neljänneksi. Viidenneksi tuli naisten sarjan tuorein tulokas Disquitos-Saints.

Helteinen Tour-viikonloppu oli tulikaste uudelle sarjaformaatille, mutta helle olikin lähes ainoa asia, mikä päätä pakotti: formaattimuutokseen oltiin yleisesti erittäin tyytyväisiä. Erityisesti ulkomaisten joukkueiden mukanaolo sai kiitosta. Naisten sarjassa ulkomaiden edustusta ei vielä ollut, mutta tilanne tulee muuttumaan Tampereen turnauksessa heinäkuun alussa, sillä sinne on ilmoittautunut mm. Paganellossa pronssia napannut Cosmic Girls Pietarista.

Avoimen sarjan paras venäläisjoukkue Shadows jätettiin sekin viidenneksi, mikä johtuu Suomen kovan tason lisäksi kenties myös siitä, että parhaat suomalaisjoukkueet ovat pelanneet ja treenanneet yhdessä jo kauan.

Pelikone alkaa olla ajan tasalla viikonlopun jäljiltä, ja sieltä löytyvät pelien tulokset, lopulliset sijoitukset sekä mm. naisten ja avoimen pistepörssit.

Tour jatkuu 2.-3.7. Tampereella.

Tour-pisteitä jaetaan Siltamäen Tour I:n sijoitusten perusteella seuraavasti:

UFO sai mukaansa täydet 301 tour-pistettä.

1. sija: 301 pistettä
2. sija: 200
3. sija: 190
4. sija: 175
5. sija: 170
6. sija: 155
7. sija: 150
8. sija: 135
9. sija: 130
10. sija: 115
11. sija: 110
12. sija: 95

 

SOS ja UFO kättelivät helteisen Tour I -finaalin päätteeksi. Aurinko meni pilveen ensimmäistä kertaa koko viikonloppuna vasta pelien päätyttyä.

 

1 kommentti

    • roni on kesäkuu 14, 2011 at 6.47
    • Vastaa

    Jees, hyvä viikonloppu 🙂 pari peliä puuttuu vielä. Mielestäni suht toimivan oloinen sarjaformaatti. Paljon hyviä matseja ja tiukkoja tilanteita 🙂

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?