Lookfly sponsoroi kuvakilpailua – Ota huomenna kuva kiekosta töissä!

14.9.2011 / Vuoden Ultimatekuva -kilpailua ja samalla huomisen Ultimatekiekot töihin -päivän kuvakilpailua sponsoroi brittiläinen ultimatevaatettaja Lookfly. Lookfly tarjoaa palkinnot niin kesän lopussa ratkeavaan kokonaiskilpailuun kuin huomisen kännykkäkamerakilpailuun kiekosta työpaikalla.

Muista, että voitto-otosten palkitsemisen lisäksi KAIKKIEN osallistujien kesken myös arvotaan palkintoja, joten kannattaa osallistua!

Osallistuminen: Lähetä kännykkäkameraotoksesi kiekosta työpaikalla osoitteeseen toimitus(at)ultimate.fi tai postaa se Vuoden Ultimatekuvan Facebook-profiiliin. Myös muut Vuoden Ultimatekuva -otokset voit tästä eteenpäin lähettää joko toimituksen sähköpostiin tai postata Facebookiin. Viimeinen päivä lähettää kuvat niin huomiselta kuin koko kesän ajalta on kahden viikon kuluttua 30. syyskuuta.

Huomenna tarkoituksena on siis ottaa kiekko mukaan töihin/kouluun/armeijaan/minne tahansa, missä päivittäiset rutiinisi vietät –  ja samalla promota ultimatea lajina ja vaikkapa lauantain  SM-finaalitapahtumaa Helsingissä.  Kuvan voi mainiosti napata kännykkäkameralla, sillä tärkeintä kuvassa on hauska idea, ei pikselien määrä.

Ultimate Canadan aloitteesta syntynyttä vuosittaista Bring Your Disc to Work -päivää vietetään Suomessa tänä vuonna ensimmäistä kertaa, ja Lookfly lähti mielellään sponsoroimaan päivää Suomessa.

– On hienoa päästä osaksi kaikkea  sitä, mitä Suomi-ultimatessa parhaillaan tapahtuu, kertoo Lookflyn Allison Baron

Tapahtuman alkuperäisversiosta lisää mm. Ultimate Canadan sivuilla. Sieltä näet myös mallia aiemmista työpaikalla otetuista kiekkokuvista!

Lisätietoa Vuoden Ultimatekuva -kilpailun palkinnoista tulossa pian!

 

1 KOMMENTTI

  1. Aikaa kuvien lähettämiseen (koko kesän ajalta) on vielä kaksi viikkoa eli syyskuun loppuun 30.9. asti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän