1.10.2011 / Vuoden ultimatekuva -kilpailun osallistumisaika on päättynyt. Asiantuntijaraati on työssään, ja palkitut kuvat esitellään lokakuun lopussa. Suuret kiitokset kaikille osallistuneille jo tässä vaiheessa. Otoksia voi ihailla täällä.

***

Vuoden ultimatekuva -kilpailun osallistumisaikaa on jäljellä vielä YKSI päivä, tämä perjantai 30.9.. NYT on siis aika kaivella kuvakansiot läpi ja lähettää Suomen ultimatekesän parhaat tunnelmat mukaan kilpailuun. Toimi heti!

Muista palkinnot: Lookflyn yli 100 euron arvoinen tuotepaketti, sekä monia muita palkintoja eri sarjoissa. Yksi palkinto myös arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Mutta muista ennen kaikkea, että tärkeintä on näyttää, mitä Suomen ultimatekesä parhaimmillaan on – joka kuvakulmasta, kaikkialla.

***

Muista, että kisassa ei välttämättä haeta täydellisintä pelikuvaa vaan ennen kaikkea hyviä fiiliksiä ympäri Suomen. Älä siis turhaan esitä vaatimatonta ja pimitä hauskoja hetkiä, vaan jaa ne kaikkien kanssa ja lähetä kuva kilpailuun – tee se viimeistään perjantaina 30.9.

Kuvaaja: Timo Idänheimo.

Tämä Timo Idänheimon otos ja monia muita uusia osallistujakuvia löytyy Vuoden ultimatekuva -kilpailun seinältä. Katso, mitä muuta arkistosta löytyy – ja millaisia kuvatekstejä! Lisäksi osallistuneita otoksia on tullut toimituksen sähköpostiin, mistä ne löytävät tiensä Facebookiin viimeistään kisan päätyttyä.

Lähetä omat kuvasi kisasivun seinälle tai osoitteeseen toimitus(at)ultimate.fi tämän viikon perjantaihin 30.9. mennessä!

Lue lisää kilpailun tuomaristosta ja tavoittelemisen arvoisista Lookflyn palkinnoista täältä:

Vuoden ultimatekuvan tuomaristo ja palkinnot julki >>

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän