Joukkueiden ilmoittautuminen talven 2011-2012 hallisarjaan alkaa

10.10.2011 / Syksy pimenee ja sade ulkona ropisee, mutta onneksi ultimatea voi pelata myös sisällä! Ilmoittautuminen talven 2011-2012 Hallisarjaan on nyt käynnissä.

Hallisarjaan halajavat joukkueet tulee ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen  sarjavastaava(at)liitokiekkoliitto.fi maanantaihin 31.10.2011 klo. 12.00 mennessä.

Ilmoittautumisessa tulee mainita:

  • joukkueen nimi
  • seura
  • sarjataso*
  • yhteyshenkilö, tämän sähköpostiosoite ja puhelinnumero

Ilmoittautumisesta saa parin päivän sisään kuittausviestin ja pyynnön rekisteröidä joukkue pelikoneeseen.

Pelisysteemiin on tehty pieniä muutoksia edelliskauden palautteen perusteella. Uudistetun pelisysteemin havainnekaaviota voi katsahtaa täällä. Pelisysteemiä sovelletaan sekä avoimeen että naisten sarjaan joukkuemäärien puitteissa.

Suurin osa peliviikonlopuista sijoittuu joulu-helmikuulle. Peliviikonloppujen varmistumista voit nopeuttaa ilmoittamalla joukkueesi heti mukaan sarjaan.

Hallisarjan joukkuemaksu peritään kauden päätyttyä, kun salivuorojen todelliset kustannukset ovat selvinneet. Joukkuemaksu on tyypillisesti ollut 100-200 euroa per joukkue.

Kaikki hallisarjaa koskevat kysymykset ja tiedostelut voi myös lähettää osoitteeseen: sarjavastaava(at)liitokiekkoliitto.fi

* sarjapaikat määräytyy seurajoukkueiden edellisen kauden sijoituksen perusteella. Seura voi nimetä haluamansa joukkueen haluamalleensa sarjatasolle sarjapaikkojen puitteessa. Uudet joukkueet aloittavat automaattisesti alimmalta sarjatasolta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän