Kivenkova Winter Trophy 2012 Göteborgissa: Ilmoittautuminen käynnissä

14.11.2011 / Pohjois-Euroopan, ellei jopa koko Euroopan kovatasoisin sisäultimateturnaus Winter Trophy pelataan jo 36:nnen kerran Göteborgissa, Ruotsissa 28.-29.1.2012. Ilmoittautuminen on käynnissä parhaillaan ja päättyy 25.11.

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä bidi eli ns. tarjous omasta joukkueesta järjestäjille osoitteeseen wintertrophy@skogshyddan.se. Järjestäjät varaavat vapauden valita ilmoittautuneiden joukosta turnaukseen otettavat joukkueet, mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin 24 avoimeen sarjaan ja 16 naisiin. Ma 14.11. avoimessa sarjassa joukkueita oli ilmoittautunut 9/24 ja naisissa 13/16. Naisten sarja alkaa siis täyttyä, ja mukana on runsaasti suomalaisjoukkueita!

Turnauskonsepti on jälleen tuttu: lähes kaikki kaikkien joukkueiden pelit samassa hallikompleksissa, majoitus, aamupalat, lauantain iltaruoka ja turnausbileet samassa hotellissa pelaajaystävälliseen hintaan. Ja lentomatkoilla Göteborgiin on aina seuraa suomalaisista, niin runsaslukuista suomalaisjoukkueiden osanotto yleensä on. Muita vahvoja osallistujamaita mm. Iso-Britannia, Ruotsi, Venäjä, Baltian maat ja Tanska.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän