«

»

joulu 08

WFDF: Junioreiden MM-kisojen 2012 isännäksi Irlanti

8.12.2011 / Junioreiden MM-kilpailujen (WJUC) 2012 isäntä on valittu. Maailman liitokiekkoilun kattojärjestö WFDF myönsi kilpailujen järjestämisvastuun Irlannin Liitokiekkoliitolle (Irish Flying Disc Association, IFDA). Kilpailut järjestetään 12.-18.8.2012 Dublinissa, Irlannissa.

Dublinin kisoissa pelataan sekä avoimessa että tyttöjen sarjassa, joihin kumpaankin saavat osallistua alle 20-vuotiaat pelaajat (U20).  Samassa yhteydessä järjestetään myös U17-kilpailut. Pelit pelataan Dublin City Universityn kentillä.

Junioreiden MM-kilpailut järjestetään kahden vuoden välein. Edelliset kisat pelattiin Heilbronnissa, Saksassa 2010.

Suomen liitokiekkoliiton juniorijaosto koordinoi Suomen juniorimaajoukkueiden lähettämistä junioreiden MM-kilpailuihin.

WFDF:n nettisivusto uudistunut

WFDF:n nettisivusto on kokenut muodonmuutoksen loppuvuodesta 2011 ja muuttanut uuteen osoitteeseen http://www.wfdf.net/.

Sivuilta löytyy paljon tietoa kansainvälisestä ultimatesta, säännöistä, liitokiekkolajeista, historiasta, spiritistä sekä esim. turnausraportteja kaikista isoista turnauksista – viimeisimpänä  vaikkapa juuri päättyneet Aasian ja Oseanian mestaruuskilpailut, joissa Japani dominoi. Japani isännöi ensi vuoden aikuisten MM-kilpailuja Sakaissa 7.-14.7.2012.

1 comment

 1. Marja

  Juniorijaostoon saa yhteyden lähettämällä viestiä osoitteeseen juniorijaosto ( at ) liitokiekkoliitto.fi.
  Seuroille on lähtenyt myös tarkempaa tietoa ilmoittautumisesta juniorimaajoukkuerinkeihin.

  terveisin,
  Marja Elonheimo
  juniorijaoston pj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?