«

»

elo 16

Frankfurtin EUCF-tapahtumasta lisäinfoa

16.8.2012 / Ultimaten seurajoukkueiden Euroopan mestaruussarjan finaalit pelataan tänä syksynä Frankfurtissa. 28.-30.9. Lisäinfoa turnausjärjestelyistä Euroopan ultimateliiton European Ultimate Federationin uusilla sivuilla: http://www.ultimatefederation.eu/club-champs/tournaments-2012/eucf.php

Muiden Euroopan osien osaturnaukset on jo pelattu, ja Pohjois-Euroopan turnaus pelataan 1.-2.9. Tallinnassa. Suomesta lähtee seurajoukkueita Tallinnaan sekä avoimeen että naisten sarjaan hakemaan paikkaa Frankfurtin lopputurnaukseen.

-AM-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?