elo 16

Frankfurtin EUCF-tapahtumasta lisäinfoa

16.8.2012 / Ultimaten seurajoukkueiden Euroopan mestaruussarjan finaalit pelataan tänä syksynä Frankfurtissa. 28.-30.9. Lisäinfoa turnausjärjestelyistä Euroopan ultimateliiton European Ultimate Federationin uusilla sivuilla: http://www.ultimatefederation.eu/club-champs/tournaments-2012/eucf.php

Muiden Euroopan osien osaturnaukset on jo pelattu, ja Pohjois-Euroopan turnaus pelataan 1.-2.9. Tallinnassa. Suomesta lähtee seurajoukkueita Tallinnaan sekä avoimeen että naisten sarjaan hakemaan paikkaa Frankfurtin lopputurnaukseen.

-AM-

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?