Ultimaten junioritoiminta alkaa Jyväskylässä!

16.8.2012 / Jyväskylän Liitokiekkoilijat ry:n aloittaa ultimaten nuorten vuoron tulevana syksynä. Jyväskylässä junioriultimatea ei ole nähty miesmuistiin, ellei koskaan, joten kyseessä on ensimmäinen tilaisuus päästä pelaamaan omanikäisten seurassa ja opettelemaan hauskaa lajia.

– Kovasti on nyt intoo saada junnutoiminta käyntiin ja ehkäpä meitä nähdään junnuturnauksessa sitten vuoden lopulla. Sen eteen nyt koitetaan tehdä hommia! kertoo junioritoiminnan aktiivi Ville Arvio.

Treenit alkavat torstaina 30.8. klo 18:00 – 19:30 Mattilanniemessä, Agoran järven puoleisella nurmella pelattavalla näytösottelulla sekä ultimaten perusteista itse kokeillen!

JyLin junnujen vuoro jatkuu näytösottelualoituksen jälkeen joka maanantai 3.9. alkaen klo 16:00 – 17:00 Cygnauksen koulun Isossa liikuntasalissa. (Voionmaankatu 18, käynti Isoon liikuntasaliin Keskikadun puolelta)

Mukaan tarvitset sisäpelikengät sekä urheiluun sopivan housut ja paidan.

Vuoro on yli 14-vuotiaille nuorille (tytöille ja pojille); yläkoulun, lukion ja toisen asteen oppilaitosten opiskelijoille ja muille saman ikäisille tarkoitettu.

Syyskuun vuoroilla käyminen ja lajiin tutustuminen on syyskuun ajan ilmaista. Kausimaksu on 10 eur. Mukaan voi tulla, vaikket ensimmäiselle kerralle pääsisikään. Treenivuoroilla on mahdollista ostaa virallinen, aito, oikea ja tyylikäs ultimateliitokiekko eli ”frisbee” – taatusti parempi kuin mikätahansa marketin lätty!

 

 

 

Junnuvuoro – PERUTTU SYKSYLTÄ 2012


http://www.ultimate.fi/ultimate/lajiesittely/

https://www.facebook.com/events/187712964694101/

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän