Ilmoittautuminen syksyn toiselle junnuleirille on avattu!

31.10.2012 / Syksyn toinen kaikille Suomen junioriultimatisteille tarkoitettu leiri järjestetään Herttoniemessä Helsingissä la-su 17.-18.11.2012. Tarkemmasta leiriaikataulusta ilmoitetaan ilmoittautuneille mahdollisimman pian.

Liitokiekkoliiton juniorijaoston junnuleirille ovat tervetulleita kaikki junioripelaajat (v. 1993 tai myöhemmin syntyneet) sukupuolesta ja pelikokemuksesta riippumatta. Ilmoittautumiset pyydetään lähettämään ti 13.11.12 mennessä leiriä organisoivalle Pasi Roimelalle (pasi.roimela( at )par.as). Ilmoittautumisessa tulisi mainita leirille osallistuvan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, syntymävuosi, pelivuodet ja seura. Alaikäisiltä toivotaan myös huoltajan yhteystietoja (nimi, puhelinnumero, sähköposti). Yksi henkilö voi kerralla ilmoittaa useamman henkilön. Leirille osallistuminen on maksutonta.

Treenien vetäjät ja teemat sekä muut käytännön asiat vahvistetaan ilmoittautuneille viimeistään torstaina 15.11.12.

Juniorijaosto järjestää samankaltaisia junnuleirejä jatkossakin, joten ei hätää, jos et pääse tällä kertaa. Kaikkien leirien yhteisenä teemana on kaverin kannustaminen ja “spirit of the game”. Tarkoituksena on oppia lisää ultimatesta ja tutustua muihin junnupelaajiin mukavassa ilmapiirissä.

Toivottavasti viesti tavoittaa kaikki seurasi juniorit!

– Juniorijaosto / ME

1 KOMMENTTI

  1. Hei!

    Onko tarkoitus järjestää paikkakunnan ulkopuolisille osallistujille jonkinlaista koulu-/kaveri-/jokin muu majoitusta?

    -paul

  2. Erikseen ei olla järjestämässä, mutta toki jos ilmoittaumisen yhteydessä tarpeesta ilmoittaa, niin pyritään ensisijaisesti tuohon kaverimajoitukseen. Samoin pk-seudulla asuvat leiriläiset voivat ilmoittaa vapaista peti- tai lattiapaikoista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän