«

»

huhti 23

Uusi 4 pelin spirit-lomake käyttöön

23.4.2013 / WFDF on julkaissut uuden spirit-arviointilomakkeen. Aiemman yhden pelin lomakkeen sijasta käyttöön otetaan nyt neljän pelin lomake. Sen tarkoitus on säästää turnaustoimitsijoiden aikaa sekä vähentää paperinkulutusta huomattavasti, mutta samalla myös saman turnauksen eri pelien spiritin vertailu keskenään helpottuu.

Uusi neljän pelin spirit-lomake on ladattavissa täältä >>

Lue lisää spiritin arvioinnista >>

-Ultimate.fi/AM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?