huhti 23

Yyteri tulee – nettisivutkin uudistuivat

23.4.2013 / Kolmen kuukauden päästä saat jälleen kerran pakata ultimatekamat kassiin ja heittää kassin olalle.  Nappiksia et tarvitse – sillä suuntana on Yyterin hiekkaranta! Merkitse siis heinäkuun viimeinen viikonloppu kalenteriisi ja kerää joukkue ympärillesi kesän kuumimpiin peleihin. Joukkueita on jo mukana tuttuun tapaan paljon, mutta vielä ehditte ilmoittautua.

Lisätietoa vaikka siitä ilmoittautumisesta löydät Yyteri Beach Ultimaten uutuuttaan ja upeuttaan hohtavilta nettisivuilta osoitteesta www.terror.fi/ybu. Uutta eivät ole ainoastaan nettisivut – myös Mixed-sääntöön ja ruokailujärjestelyihin on tehty päivityksiä. Käy katsomassa. Ai mistä? No sieltä uusilta
nettisivuilta!

Turku Terror järjestää Yyteri Beach Ultimaten 13. kerran Porissa 27.–28.7.2013.

Turnaussivut: www.terror.fi/ybu

Teksti: YBU-tiimi

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?