elo 06

Naisten Mastersin MM-kisakone kutsuu

Seurajoukkueiden maailmanmestaruuskisat pelataan jälleen ensi kesänä. Naisten Masters-sarjaan ollaan jo kasaamassa joukkuetta ja kaikkia kiinnostuneita pyydetään ilmoittamaan itsestään.

-Toivotaan, että kaikki, jotka ovat edes etäisesti kiinnostuneita toiminnasta, liittyisivät yleiseen Masters-naisten Facebook-ryhmään, kertoo yksi projektin jäsenistä Terhi Hänninen.

Kiinnostuneet voivat ilmiantaa itsensä Terhille joko Facebookin välityksellä tai sähköpostilla terhi.a(at)iki.fi. Lisätietoa projektista on luvassa myös Ultimate.fissa, mutta suositeltavaa on aktivoitua mahdollisimman pian. Talven aikana on tarkoitus saada joukkueelle valmentaja sekä aloittaa kisaporukalla treenaaminen.

Muokattu: Terhi Hännisen rooli projektissa.

1 kommentti

    • Terhi on elokuu 6, 2013 at 10.00
    • Vastaa

    En minä projektista vastaa, kuten ei kukaan vielä tällä hetkellä. Keskustelu on aloitettu ja ihan kivasti on jo löytynyt kiinnostuneita. Lisää porukkaa halutaan mukaan, jotta tällä kerralla varmistetaan joukkueen saaminen kisoihin! Ja jos on kiinnostusta vetää projektia, valmentaa, auttaa organisoimisessa, niin olisi huippua ja näistäkin haluista voi kertoa jo nyt!

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?