«

»

syys 28

UFO Masters seura-EM-finaalissa la klo 19:50 – peruttu

XEUCF 2013 BordeauxUFO Masters pelaa seurajoukkueiden EM-turnauksen masters-sarjan finaalissa. Finaali lähetetään suorana nettilähetyksenä lauantai-iltana klo 18:50 paikallista aikaa eli klo 19:50 Suomen aikaa.

UFOlla on vastassa Ison-Britannian Zimmer, joka on voittanut turnauksen kaikki ottelunsa tähän mennessä. Zimmer voitti myös joukkueiden alkusarjakohtaamisen lauantaiaamuna lukemin 15-12, mutta kaikki on mahdollista finaalissa!

Otso eteni kahdeksan joukkoon voittamalla aamulla Heideesin 15-10 ja pelaa klo 13:00 Suomen aikaa puolivälierän Bad Skidia vastaan livestreamissa.

Saintsin prekvartsin tulos ei ole vielä päivittynyt.

Livestream-aikataulu

Lähetykset ovat viikonloppuna maksullisia, mutta eivät rasita kukkaroa viittä-kuutta euroa enempää per peli, ja viikonloppupaketti 8,49e tulee kaikkein halvimmaksi. Ottelun katsoakseen tulee rekisteröityä playo.tv:n nettisivuilla ja maksaa haluamansa pelipaketti.

Huom. Playo.tv lähettää rekisteröitymisen jälkeen ”vahvistussähköpostin”, jota ei itse asiassa tarvita mihinkään, eli rekisteröitymisen jälkeen pystyy hetken päästä loggaamaan sisään tekemillään tunnuksilla ja maksamaan valitsemansa paketin.

Livelähetykset ja tallennetut matsit (Playo.tv) >>

Kisakuulumiset

Vaasa Saintsin kisakuulumisia seuran Twitter-feedissä >>

Otso tarinoi kisoista uudella Facebook-sivullaan >>

UFO Mastersin kisakuulumisia Tommi Rätön Twitter-feedissä >>

U de Colognen peli katsottavissa (ilmaiseksi) nettilähetyksenä >>

XEUCF2013-pelikone: tulokset ja peliaikataulut >>

4 comments

Hyppää kommentti lomakkeelle

 1. Annariikka Arska Marttinen

  Mastersin finaali siirretty alkamaan klo 20:30 eli Suomen aikaa klo 21.30! (Tommi Rättö tweettaa Bordeaux’sta.) Ukkoskuuro aiheuttanut kenttien evakuoinnin illansuussa.

 2. Annariikka Arska Marttinen

  Finaali siirtyy edelleen. Sade möyhentänyt kentän lähes käyttökelvottomaksi, ja vettä tulee edelleen. Masters-finaalin siirtoa huomiselle on pohdittu, mutta UFOlta on lähdössä aamulla aikaisin 3 pelaajaa, vastustaja Zimmeriltä 4, joten kumpikin joukkue haluaisi pelata ottelun tänään.

 3. Annariikka Arska Marttinen

  Masters-finaalia EI pelata tänään. Tommi Rättö: ”Ehkä huomenna, ehkä jotain muuta. Että näin.” ’Jotain muuta’ tarkoittanee että mitalit jaettaisiin round robinin sijoitusten perusteella. Katsotaan huomenna mitä tapahtuu.

 4. Annariikka Arska Marttinen

  Iltamyöhään järjestäjät päättivät, ettei masters-finaalia pelata ollenkaan, vaan alkusarjan tulokset jäävät voimaan ja mitalit jaetaan niiden perusteella. UFO Mastersille siis kitkerää hopeaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?