XEUCF2013: UFO Mastersilla kiinnitys finaalipaikkaan

XEUCF 2013 BordeauxXEUCF:ssä saatiin jännittää kunnolla jo toisena pelipäivänä, sillä Masters-sarjassa finaalipaikat olivat ratkeamassa. UFO Masters hoiti kahdella voitollaan itsensä round robinin kakkospaikalle eli otti kiinnityksen finaalipaikkaan. Joukkue oli kuitenkin tunnettuun tyyliinsä spekuloinut kaiken valmiiksi:  Ultimate Vibration ei enää saisi hävitä Friselis’lle, koska muuten pelit menisivät ristiin ja UFOn torstainen Blue Arse Flies -tappio aiheuttaisi finaalipaikan menetyksen. Vibration järjestikin perjantaina iltatrillerin, joka päättyi lopulta vasta 15-14 ”oikealle” joukkueelle. Lauantaiaamuna vastaan tulee sarjaa selkeästi johtava brittiläinen Zimmer, joka olisi myös finaalivastus.

”Finaali näyttää nyt todennäköiseltä. Voitto Zimmeristä takaa finaalipaikan varmasti. Tappiollakin ollaan finaalissa, ellei heittopussi OUF onnistu jotenkin yllättämään Ultimate Vibrationia”, kertoilee Tommi Rättö Bordeaux’sta.

Avoimessa Otso otti makean voiton Tanskan ylpeys Ragnarökistä, mutta ei pysynyt Claphamin eikä Freespeedin perässä. Otso pelaa lauantaina ”pre-kvartsin” Heideesiä vastaan, ja siinä panoksena on pääsy kahdeksan joukkoon.

Saints ei onnistunut saamaan voittoja perjantain power poolissa vaan jäi neljänneksi. Saintsilla on kuitenkin lauantaina vielä mahdollisuus päästä kahdeksan joukkoon voittamalla oman pre-kvartsinsa Sunia vastaan.

Sara Wikströmin valmentama U de Cologne etenee naisten sarjassa hienosti muassaan myös Nanna Karessuo ja Essi Inkinen. Köln on varmistanut paikkansa 8:n joukossa ja odottelee pe aamun pre-kvartseista itselleen vastustajaa.

Livestream-aikataulu

Lauantain ja sunnuntain nettilähetyksissä luvassa on herkullista katsottavaa. Esim. Masters-finaali lähetetään klo 19:50 Suomen aikaa. Lähetykset ovat viikonloppuna maksullisia, mutta eivät rasita kukkaroa viittä euroa enempää, ja viikonloppupaketti tulee kaikkein halvimmaksi.

Livelähetykset ja tallennetut matsit (Playo.tv) >>

Kisakuulumiset

Vaasa Saintsin kisakuulumisia seuran Twitter-feedissä >>

Otso tarinoi kisoista uudella Facebook-sivullaan >>

UFO Mastersin kisakuulumisia Tommi Rätön Twitter-feedissä >>

U de Colognen peli katsottavissa (ilmaiseksi) nettilähetyksenä >>

XEUCF2013-pelikone: tulokset ja peliaikataulut >>

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän