helmi 25

Mitaliparit selvillä: espoolaiset ennakkosuosikkeja

SIsäkauden kolmas ja viimeinen Tour pelattiin viime viikonloppuna. A-sarjojen osalta voimasuhteet säilyivät ennallaan, kun espoolaiset joukkueet Otso piti kärkipaikan avoimen sarjassa ja Atletico naisten sarjassa. Finaalipelit pelataan jo heti ensi lauantaina Tampereella.

Avoimen sarjassa Otso lähtee finaaliin voittamalla kauden jokaisen ottelunsa. Espoolaisia lähtee haastamaan viime talven pronssimitalisti Vaasa Saints, joka on ollut kaikilla sisäsarjan Toureilla toisena.

Pronssista kamppailevat Tampereen UFO ja Karhuvaarit. UFOlla on enemmän kolmossijoja Toureilta, mutta Vaarit ovat olleet vahvempia kahdella ensimmäisellä kohtaamisella. Viimeisellä Tourilla UFO kuitenkin nappasi 15-11-voiton ja kauden viimeisellä ottelullä joukkue nauttii kotikenttäedusta.

Viidennelle sijalle jäi A-sarjaan noussut Lempäälän Kisa.

Atleticon mitali kirkastuu

Kesäkauden mestarijoukkue Atletico nappasi viime vuonna pronssia sisäkaudelta. Tänä talvena joukkue on kuitenkin marssinut voittamattomana. Heidän vastaansa asettuu Viima, joka on ollut vain karvan verran heikompi kuin Atletico.

Pronssista taistellaan myös tiukasti sillä vastakkaisen asettuvat Liitokiekkoseura Teamin joukkueet. Viime kaudella helsinkiläiset saivat sisäsarjasta kultaa, mutta silloin seura edusti vain yhdellä joukkueella.

Konkareista koostuva TeamTurpo nousi ensimmäisen Tourin jälkeen ylimmälle tasolle, jossa se on sijoittunut kahdesti kolmanneksi. Nuorempia pelaajia vilisevä Team on ollut koko kauden neljäntenä. Keskinäisissä otteluissa TeamTurpo on ollut selkeästi vahvempi.

Nousijajoukkue Turku Terror ei tällä kertaa pysynyt muiden vauhdissa.

Talvikauden lopulliset sijoitukset (ilman pisteitä) ovat nähtävissä Pelikoneessa. Avoimen tulokset näet tästä ja naisten tästä.

Ultimaten SM-sisäfinaalit pelataan Tampere Areenalla 1.3.2014 klo 12 alkaen. Sisäänpääsymaksu on 5 euroa ja alle 18-vuotiaat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Finaalipäivänä ratkotaan myös junioreiden mestaruus. Finaaliparina on Lempäälän Kisa ja Sipoo Odd Stars. Pronssia junioreista sai yhdistelmäjoukkue EUC-Team.

juliste

3 kommenttia

  • mku on helmikuu 28, 2014 at 12.29
  • Vastaa

  onko finaaleista tulossa striimiä tarjolle?

  • Ari Ojanperä on helmikuu 28, 2014 at 20.57
  • Vastaa

  Moikka mku,

  valitettavasti tällä kertaa ei saada tarjottua striimiä. Videota saadaan esille sitten jälkikäteen. 🙂

  • JHS on maaliskuu 14, 2014 at 12.05
  • Vastaa

  onko niitä jälkikäteen -videoita jossain jo?

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?