Ultimate.fi otti yhteyttä seurajoukkueiden MM-kisoihin lähteviin suomalaisjoukkueisiin, ja pyysi vastauksia muutamaan kysymykseen.

ufo_logoJoukkueen nimi: UFO Masters
Joukkue perustettu vuonna: UFO on perustettu 1993, masters-toimintaa ensimmäistä kertaa EM-kisoissa 2013.

Kotipaikka: Tampere.
Kapteeni: Jari Heikkinen.
Spirit-kapteeni: En ole tällaisista lainkaan varma, joukkueen (diktaattori)manageri T. Paatola on jakanut näitä kunniatehtäviä eniten arvostamilleen pelaajille.
Seuran maskotti/tunnuseläin/logohahmo tms.: UFO-ukkeli.
Joukkueen tärkein aiempi kansainvälinen pelikokemus: Ranskassa oltiin viime vuonna ensimmäistä kertaa ja tuloksena oli EM-hopeaa. Ukonilman vuoksi peruttu finaali taisi jättää sen verran nälkää, että saatiin porukka kasaan uudelleen. Ja olihan se pelaaminen vaan mahtavaa. Muuta kokemusta kv-peleistä taitaa olla lähes kaikilla joko UFOn tai Teamin riveissä tai maajoukkueissa.
Joukkueen tärkein aikaisempi saavutus (Suomessa tai ulkomailla): Kaipa se EM-hopea kuitenkin voittaa kovatasoisen mastersin hallimestaruuden keväällä 2014. 😉
Veikkaus omasta sijoituksesta kisoissa: Eipä ole menestysorientoitunut jengi meillä. Meidät oli seedattu vitoseks ja mun mielestä se oli todella ylhäällä.
Mieluisin alkulohkovastus ja miksi: Yanomamin muistan parista turnauksesta rumpuryhmineen. Toivottavasti niillä on hyvä meno ja saadaan hauska matsi.
Veikkaus, mistä maasta oman sarjan maailmanmestari tulee: Veikkaan, että jenkit vie kaikki mestaruudet.
Joukkueen vahvuus pelillisesti: Meillä on suht kypsä joukkue, joka pelaa enimmäkseen omalla taitotasolla mastersin arvon mukaisesti. Pari tyyppiä aina lämää pitkää omien taitojen ylärajalla ja jos sattus osumaan kohdalleen, niin pitkä peli sitten.
Aiotteko telttailla kisamajoituksessa vai yöpyä hotellissa: One word: masters.
Taktiikkanne kuumuutta vastaan: Tampereen osasto on kuulemma käynyt tiuhaan golf-kentällä nyt helleaallon aikana.
Italiassa kun ollaan… pizza vai pasta & punaista vai valkoista?: Hyvä ruoka, parempi mieli.
Vastaukset täytti: Tommi Rättö.

Joukkueen pelaajakortit

Tommi R‰ttˆNimi: Tommi Rättö
Pelinro: 23
Pelipaikka: Puolustuskenttä
Seura (mikäli WUCC-joukkue ei ole kotijoukkue): UFO
Pelannut ultimatea vuodesta: 2000
Kansainvälinen pelikokemus ennestään: Praha 2001, Havaiji 2002, Fontenay-le-Comte 2003, Turku 2004, Rostock 2005, Southampton 2007, Lontoo 2009, Praha 2010, Bordeaux 2013 + joukko muita turnauksia
Mitä odotat kisaviikosta eniten: Yhdessäolo mahtavien tyyppien kanssa, oma suorittaminen ja onnistumiset kentällä
Mieluisin vastustaja kisoissa: Aina on kiva kohdata uusia joukkueita muilta mantereilta, en ole ennättänyt vielä perehtyä aikatauluihin sen tarkemmin.
Oma henkilökohtainen tavoite kisoissa: Vahvaa kiekollista suorittamista ja hakuvoimaa koko kisojen ajan, puolukentän peli-ilmeen rakentaminen
Oma rooli joukkueessa: Kaipa tuo tsemppari on omaa touhua lähinnä. Yritän haastaa Timon laiskimman lämppääjän tittelin tavoittelussa.
Terveisiä kannustajille Suomessa: Aki Pirttijärvi kiteytti meidän masters-touhun aika täydellisesti: kentällä pelataan täysillä ja muuten ollaan lomalla. Päivittelen meidän tuloksia ja fiiliksiä Twitterissä @tommirat / #ufomasters.
Lisää pelaajakortteja tulee ehkä, ehkä ei.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän