EUCR-N: Otso Pohjoisen kuninkaaksi

EUCR_2014_Otso_voitontanssit_c_Otso
Otso tuulettaa onnistumista Tukholman EUCR-N-turnauksessa. Kuva: https://www.facebook.com/otsoultimate

Viime viikonloppuna Tukholmassa pelattiin paikoista tämän vuoden seurajoukkueiden EM-lopputurnaukseen. Pohjois-Euroopan karsintaturnaukseen, EUCR-N:ään, osallistuivat Suomesta avoimeen sarjaan Otso ja Team ja naisten sarjaan Team. Otso voitti avoimen sarjan ja pelaa näin 3.-5.10. Frankfurtissa pelattavassa finaaliturnauksessa ns. Elite-sarjassa eli kahdeksan parhaan joukkueen sarjassa.

Otso otti Leccon pettymysten jälkeen kaiken ilon irti Regionals-voitostaan ja tituleerasi itseään tyytyväisenä ”Pohjolan kuninkaiksi”. Finaalissa tappion Suomen karhuille koki Ruotsin ylpeys Viksjöfors lukemin 15-9.

Team sijoittui avoimessa sarjassa kuudenneksi ja naisten sarjassa toiseksi. Naisten sarja jäi yksipäiväiseksi, kun vain Ruotsin E6, Venäjän Lemon Grass ja Suomen Team olivat mukana. Team nappasi kakkospaikan ja venäläisiä paremman seedin Frankfurtiin.

Avoimesta moni joukkue ei ole lähdössä Frankfurtiin joukkuepaikan saamisesta huolimatta, ja näin Team saa paikan ja on lähdössä. Teamin Mikko Saloilan mukaan esimerkiksi VIF vielä harkitsee lähtöään. Seurajoukkueiden MM-kisat verottivat selvästi Regionalsien osallistujalukuja, kun moni Leccossa pelannut joukkue jätti Euroopan mestaruussarjan kokonaan väliin.

EUCR-N, tulokset

Avoin

1. Otso
2. VIF
3-4. Örebro/Sokol
5. Jupiter
6. Team
7. White throated dippers

Naiset

1. E6
2. Team
3. Lemon grass.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän