elo 06

WUCC2014: Tiistai toivoa täynnä – asemia alkulohkoista

WUCC2014_atletico_pelipaidat

Atletico WUCC-pelipaidoissaan vielä Suomen kamaralla. Kuva: Atletico.

WUCC2014 jatkui tiistaina alkulohkojen peleillä. Sää pysyi turnaukselle suosiollisena, ja päivän ensimmäinen salama ja jyrähdys koettiin vasta seitsemän aikaan illalla, kun pelit olivat jo päättyneet ja kentät hiljenemässä.

Suomen joukkueista parhaimmissa asetelmissa on Atletico naisten sarjassa, kun se selvitti tiensä 16 parhaan joukkoon. Myös Welldonelle ja UFO mastersille on vielä paljon mahdollista, sillä alkusarjat ovat vielä kesken. UFOn naisten, Saintsin ja Otson tiet sen sijaan vievät alempiin jatkosarjoihin.

Suomen joukkueiden kisasähkeet: Tiistai toivoa täynnä

Welldone

”Mahtiaamu, supervoitto Funky Masterseista 15-5. Matsi meille helpohko, vaikka toisella puoliajalla Funky tiukensi puolustustaan ja paransi omaa peliään. #voittaminenonkivaa. Toisessa pelissä hävittiin SANZille 10-12. Meiltä hyvä ja tiukka taisto loppuun asti, tähänastisista peleistä meiltä paras kamppailu. Peli oli tyypillistä japskipeliä, eli todella nopeaa kiekonkäsittelyä, vikkelää juoksua, ja tuli niitä ”travelinkejakin”…”

UFO Masters

”Amerikkalaispelaajilla vahvistetun Meksikon mastersit kipusivat UFOn rinnalle turnauksen toiseen universe pointiin ja senkin tamperelaiset hoitivat 15-14. Toisessa pelissä vastassa japanilaisia, jotka kurittivat masterseja samalla paikkapuolustuksella kuin naisissa MUD UFOa. Masters purki paikan nopealla give-and-go-siirtelyllä, ja voitto 14-11. Keskiviikkoaamuna vuorossa on viime vuoden EM-finaali, kun vastaan tulee Britannian Zimmer. Voittaja kahdeksan joukkoon, ja häviäjällä on toinen tilaisuus kahdeksan joukkoon myöhemmin iltapäivällä.”

Vaasa Saints

”Voitettiin Element 12-11, kurottiin neljällä katkomaalilla 11-8-johtoasema mutta tehtiin pelistä jännittävä pitkittämällä voittomaalin tekeminen pakkotilanteeseen. Heidees-pelissä panoksena oli paikka ylempään jatkosarjaan. Alussa mutainen kenttä ei suosinut meidän pitkää hyökkäyspeliä ja annettiin israelilaisille jopa 10-3-johto. Toisella puoliajalla saatiin oma peli kulkemaan, mutta loppukiri riitti vain lukemiin 11-15. Lohkokolmosina pelataan huomenna klo 13 7 Beesiä ja klo 15 Hippoa vastaan, paras mahdollinen sijoitus tästä eteenpäin 25.”

Atletico

”Tico-Zuf 13-11!! Eli paikka 16:n joukossa varmistui! Tiukkaa vääntöä, mutta kottaraiset halusivat voittoa vähän enemmän. Huomenna päästään pelaamaan jenkkien ja Japanin kovimpia jengejä vastaan.”

UFO

”Aamulla vastassa Kolumbian ylpeys Revolution, joka oli eilisessä stadionmatsissa pistänyt Japanin ykkösseedattua MUDia pataan lohkopelissä. Eka puoliaika huimaa esitystä, ennakkoluuloton peli puoliajalle Kolumbialle 5-8. Toisella puoliajalla UFO tekikin sitten vain yhden maalin, ja kurinalaisesti pelaavat kolumbiattaret helppoon 6-15-voittoon. Toisessa pelissä vastaan MUD, joka oli yllättäen hävinnyt ausseille. UFOlla kesti 13 pistettä keksiä, miten japanilaisten träppipaikasta pääsee läpi, ja peli tuotti suomalaisille vain yhden ainokaisen maalin. Tämä oli toivottavasti turnauksen pohjanoteeraus, tästä eteenpäin pelit sijoista 17 alaspäin ja hyvä huru niihin!”

Otso

”Otso: Voitto 14-12 Meksikon Fenixistä ja katkera häviö 10-15 Venäjä Lucky Grassille. Tiputtiin tavoitetrackilta, ottaa päähän. Nyt uusi fokus ja huomenna vastustajia pataan.”

Kisalinkit

Ultimate.fin MM-uutiset

WUCC2014 kisasivut & Facebook-sivut & Twitter

WUCC2014 tiistain peliaikataulut (PDF)

Pelien tulokset (Ultiorganizer)

Pelit netissä: Skyd-nettistriimi 

Leccoed – kun kaikki menee päin leccoa…

Suomen edustusjoukkueet WUCC2014:ssä

Avoin: Otso
Naiset: Atletico ja UFO. Lisäksi suomalaisia pelaa saksalaisessa U de Cologne -joukkueessa.
Mixed: Saints
Avoimen masters: UFO
Naisten masters: Welldone

 

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?