Kolmas SM-Tour vei Jyväskylästä finaaleihin tutut joukkueet

Teamin naiset onnistuivat Jyväskylän Tourilla. Kuva: Susanna Surakka.
Teamin naiset onnistuivat Jyväskylän Tourilla. Kuva: Susanna Surakka.

Ultimaten SM-Tourin kolmas ja ratkaiseva osaturnaus pelattiin Jyväskylässä viikonloppuna. SM-Tour valloitti Jyväskylän ensimmäistä kertaa, ja kaupunki otti ultimatekansan ystävällisesti vastaan. Atletico naisissa ja Otso avoimessa kiittivät isäntäkaupunkia  tervetulotoivotuksesta pelaamalla turnauksen voittoon. Kumpikin joukkue siis otti voitot kaikilta kesän kolmelta Tourilta.

UFO Akatemia ei tällä kertaa päästänyt Vaasa Saintsia avoimen sarjan Tour-finaaliin, mutta se ei riittänyt horjuttamaan kokonaistuloksissa Saintsin SM-finaalipaikkaa. Naisissa puolestaan Viima pelasi jälleen itsensä Tour-kakkoseksi ja varmisti SM-finaalipaikkan. Nytkään Tour-finaalissa Viimalle ei irronnut kovin monta pistettä Atleticolta, joten joukkueen täytyy keksiä jotakin uutta kahden viikon päästä pelattavaan finaaliin mennessä. SM-finaalissa pelaavat siis avoimessa sarjassa Otso ja Saints sekä naisten sarjassa Atletico ja Viima.

Pronssiotteluparit ovat avoimessa UFO Akatemia-UFO ja naisissa UFO-Team. UFO Akatemia nousi kakkostourin jälkeen kokonaispisteissä neljäntenä olleen Teamin ohi pronssipeliin, ja naisissa puolestaan Team teki nousun saman seuran toisen joukkueen Welldonen ohi mitalipeleihin.

SM-finaalitapahtuma 13.9. Helsingin Brahen kentällä!

2013 PokaalitKesän 2014 ultimatekausi huipentuu SM-finaalitapahtumaan Helsingin Brahen kentällä lauantaina 13. syyskuuta. Päivän aloittavat naisten ja miesten pronssipelit, sen jälkeen pelataan junioreiden finaaliottelu ja lopuksi naisten ja miesten finaalipelit.

Tervetuloa finaalikatsomoon seuraamaan Suomen parasta ultimatea, tuo kaverikin mukaan!

Finaalitapahtuma Facebookissa >>

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän