15.9.2014 / Ultimaten Euroopan-mestaruuksista kilpaillaan 2015 Kööpenhaminassa Tanskassa 27.7.–2.8.2015. Myös junioreiden EM-kilpailut pelataan kesällä 2015, mutta kilpailujenpaikka ja ajankohta eivät ole vielä tiedossa.

Suomen Liitokiekkoliitto asettaa nyt hakuun avoimen, naisten, sekasarjan eli mixedin, juniorityttöjen ja junioripoikien maajoukkueiden valmentajan/valmentajatiimin paikat näiden kisojen osalta.

Haettavat valmennuspaikat:
Avoimen sarjan päävalmentaja
Naisten sarjan päävalmentaja
Sekasarjan päävalmentaja
Juniorisarjan päävalmentaja avoin
Juniorisarjan päävalmentaja tytöt

Ensisijaisesti valmentajan paikalle haetaan henkilöä/henkilöitä, joka eivät itse aio pelata joukkueessa, mutta valmennuspaikkaa voi hakea myös valmennustiiminä. Tällöin hakemuksesta tulisi selvitä tiimin jäsenten roolit.

Valmennustoimesta ei makseta palkkaa, mutta liitto on varautunut korvaamaan valmennuskuluja. Joukkueen kokonaisrahoituksesta päättää myöhemmin Liiton hallitus.
Ultimatejaosto arvostaa valmentajia valitessaan hakijoiden kokemusta ja näyttöjä pelikentillä niin valmentajan kuin pelaajankin roolissa. Vapaamuotoiset aikuisten valmentajahakemukset voi lähettää sähköpostilla 30.9.2014 mennessä osoitteeseen hallitus@liitokiekkoliitto.fi ja junioreiden valmentajahakemukset osoitteeseen juniorijaosto@liitokiekkoliitto.fi.

Valmentajat joukkueille valitaan heti sopivan henkilön/henkilöiden löydyttyä.

Hakemukseen tulisi sisältyä ainakin seuraavat asiat:
– lyhyt selvitys tiimin jäsenten kokemuksesta ultimaten ja muiden lajien valmentajina
– kokemus pelaajana
– mahdolliset liikuntatieteiden opinnot/suoritetut valmennustutkinnot
– alustava suunnitelma vuoden mittaiselle projektille, jossa kerrotaan olennaisimmat asiat siitä, miten vetäisi kyseisen valmennusprojektin.

Tarvittaessa kysymyksiin vastaa liiton toiminnanjohtaja Jarna Kalpala, info(at)liitokiekkoliitto.fi, 045–1251723

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän