«

»

loka 22

Mixed-maajoukkueringin harjoituskausi alkaa – FAQ

Mixed_EMMixed-maajoukkuerinki aloittaa harjoittelun ensimmäisellä harjoitusleirillä Hämeenlinnassa lauantaina 8. marraskuuta. Leiri käynnistää yhdeksän kuukauden projektin, jonka tähtäimenä on ultimaten EM-kilpailut heinä-elokuun vaihteessa Kööpenhaminassa, Tanskassa. Mixed-projektiin on kohdistunut paljon mielenkiintoa, joten valmennustiimi Laura Lappalainen, Teemu Kalliokoski ja Jyri Saarinen päätti antaa vastauksia mahdollisesti heränneisiin kysymyksiin.

“Kaksi koutsia Vaasasta, onko tää joku Vaasa-projekti?”

Mixed-maajoukkue on Suomen edustusjoukkue, eikä joukkuetta rakenneta minkään seurajoukkueen ympärille. Ringissä on pelaajia kaikkialta Suomesta, ilmoittautuneita on muun muassa Turusta, Tampereelta, Helsingistä, Espoosta, Lahdesta, Kuopiosta, Vaasasta ja Oulusta.

“Eka leiri Hämeenlinnassa. Onko kyseessä joku pk-seudun pelaajien oma juttu?”

Kokeneina pitkänmatkalaisina pyrimme ottamaan leirien suunnittelussa huomioon sen, että eri puolilta Suomea pystyy järkevästi osallistumaan harjoitteluun. Hallitilanteen ollessa mikä on, emme pääse ideaalitilanteeseen, mutta teemme parhaamme.

“Joukkueeni ei ole SM-sarjan kärkikaartia, voinko lähteä mukaan?”

Etsimme sopivia yksilöitä, emme ole kiinnostuneita edustamastasi seurasta. Jos uskot omiin taitoihisi, niin mekin uskomme sinuun. Maajoukkueleirit ovat hyvä tilaisuus kehittää itseäsi pelaajana ja hankkia uusia näkökulmia vietäväksi kotiseuraan.

“Mixed-pelaaminen ei ole tuttua, mitä siitä saa irti?”

Kova mixed-pelaaminen on monelle pelaajalle uusi aluevaltaus. Mixed tarjoaa mahdollisuuden löytää tutusta lajista uusi näkökulma ja kehittää itseään pelaajana.

“En pääse ekalle leirille, voinko ilmoittautua rinkiin mukaan?”

Lähtökohtaisesti odotamme osallistumista kaikkiin harjoitustapahtumiin. Aina tämä ei ole hyvistä syistä mahdollista, joten ensimmäisen leirin missaaminen ei ole este ilmoittautumiselle rinkiin.

Ilmoittautuminen rinkiin

Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen lauralilli.lappalainen(at)gmail.com. Toivomme ilmoittautumisia mahdollisimman pian (31.10. mennessä), mutta jos kiinnostus herää sen jälkeen voit ottaa yhteyttä ja tiedustella tilannetta. Ilmoittautuessa kerro nimesi ja kotipaikkakuntasi (leirien sijaintien suunnittelun takia), sekä se, oletko mukana muiden sarjojen maajoukkueringeissä ja mikä sarja on ensisijainen tavoitteesi.

Voit ilmoittautua mixed-rinkiin, vaikka olisit mukana muissa maajoukkueringeissä sillä edellytyksellä, että osallistut myös mixedin harjoitteluun. Mixed-maajoukkueringin ensimmäinen harjoitusleiri on Hämeenlinnan Säästöpankki-areenalla lauantaina 8.11. klo 10:00–16:30.

Teksti ja kuva: Laura Lappalainen.

3 comments

 1. Rey Mysterio

  Sitten kun tietäisi vielä KETKÄ ne koutsit ovat, niin olis tosi jees homma.

 2. Laura Lappalainen

  Hyvä huomio 🙂 täytyy laittaa päivitystä juttuun niin että tämäkin selviää.
  Sitä odotellessa koutseista voi lukea täältä:
  http://www.ultimate.fi/2014/10/ilmoittautuminen-mixed-maajoukkuerinkiin-alkanut-valittakaa-tietoa-seuroissanne-eteenpain/

 3. Annariikka Arska Marttinen

  Nimet päivitetty juttuun. Päätoimittaja katseli vain tekstin kirjoittajan nimeä eikä tajunnut lisätä nimiä jutun alkuun, pahoittelut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?