Naisten Mastersilla haku päällä

Welldone sijoittui WUCC 2014:ssa viidenneksi. Kuvassa joukkue pinkissä peliasussa Funky Masters -joukkueen kanssa. Kuva: Welldonen twitter-feedi.
Welldone sijoittui WUCC 2014:ssa viidenneksi. Kuvassa joukkue pinkissä peliasussa Funky Masters -joukkueen kanssa. Kuva: Welldonen twitter-feedi.

Ikä ei ole enää este!

Naisten masters-maajoukkueen valmentajat Marja Elonheimo, Pirjo Hästbacka ja Heidi Malinen (ent. Salmirinne) kutsuvat kaikkia vuonna 1985 tai aiemmin syntyneitä naisia mukaan kohti ensi vuoden EM-kisoja Kööpenhaminassa.

Projekti on jo hyvää vauhtia käynnissä valmentajien päissä ja paperilla, enää puuttuivat vain te, pelaajat. Viime kesän Leccon MM-kisojen 5. sija (2. paras eurooppalaisjoukkue) loi hyvän ja onnistuneen pohjan tulevaisuudelle. Suomen masters-naiset taistelevat maailman valloituksesta ja näin on tarkoitus tehdä myös Kööpenhaminassa.

Olimme kaikki kolme mukana Leccossa. Uskallammekin luvata myös tähän projektiin osallistuville kovaa treeniä, hyviä harjoitusvastuksia, sitoutunutta ja laaja-alaista valmennusosaamista sekä hyvää meininkiä läpi projektin. Kisamatkasta ei uskoaksemme viimekesäiseen tapaan tule puuttumaan naurua, hyvää ruokaa, kovia pelejä tai yhteishenkeä.

Olisiko siis ensi kesän 2015 EM-kilpailut The Tapahtuma juuri sinulle?

Projekti käynnistyy lauantaina 29.11. klo 18.00 Pallomyllyssä, Helsingissä. Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. (Huom! Ilmoittauduthan mukaan, vaikka et pääsisi kickoffiin la 29.11.2014.) Ilmoittautuneille laitetaan tarkempaa tietoa kickoffista. Deadline ilmoittautumiselle on perjantai 21.11.2014.

Lisätietoja antaa Marja Elonheimo (marja.elonheimo (at) gmail.com), puh. 040-5806248.

Valmentajat esittelyssä

Päävalmentaja Marja Elonheimo

Pelikokemusta naisten maajoukkueessa vuodesta 1997 alkaen niin nurmi- kuin hiekkakisoissa. Juniorimaajoukkueen valmentaminen 2006. Toiminut pelaajavalmentajana Helsinki Ultimaten naisten joukkueessa 2004-2009. Valmentajakoulutuksen tasot 1 ja 2 suoritettu.

Apuvalmentaja Pirjo Hästbacka

Pelikokemusta maajoukkueissa (naiset, mixed) vuodesta 1995 alkaen niin nurmi- kuin hiekkakisoissa. Toiminut pelaajavalmentajana Helsinki Ultimaten naisten joukkueessa 2005-2009.

Apuvalmentaja Heidi Malinen

Pelikokemusta Helsinki Ultimaten naisten joukkueessa vuodesta 2000. Valmentanut samaa joukkuetta vuodesta 2010 ja johdattanut joukkueen SM-kultaan keväällä 2013.

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän