Ultimaten koulusarjassa yläkoululaiset ja lukiolaiset pääsevät pelaamaan – seuroilla järjestämisvastuu

Koulusarjabanneri20142015Ultimaten koulusarja järjestetään jälleen talven 2014-2015 aikana. Ultimaten koulusarja tarjoaa yläkoulu- ja lukioikäsille tilaisuuden tutustua ultimateen ja pelata hyvin järjestetyssä turnauksessa omanikäistensä kanssa.

Koulusarja on myös seuroille loistava tilaisuus päästä tutustumaan paikallisiin kouluihin ja kertomaan lajista paikallisille junioreille.

MunLiike

Tänä vuonna koulusarjaa tukee vahvasti myös kansallinen MunLiike-kampanja, missä lajimme on mukana 2015. Kampanjakoulujen haku käynnistyy pian, joten vinkkaa jo nyt lähikoulullesi, että hakevat mukaan kampanjaan. Näin varmistat että ultimaten ilosanomaa viedään eteenpäin juuri sinun alueellasi.

Seurat järjestävät alkuturnaukset vuodenvaihteessa!

Koulusarjassa järjestetään talven aikana paikallisia alkuturnauksia sekä alueelliset karsintaturnaukset, ja karsintojen parhaat pääsevät maaliskuun valtakunnalliseen finaaliturnaukseen.

  • Paikalliset alkuturnaukset: joulu-tammikuu.
  • Alueelliset karsinaturnaukset: tammi-helmikuussa ennen hiihtolomaa.
  • Suomen Liitokiekkoliitto ry järjestää valtakunnallisen finaaliturnauksen hiihtolomien jälkeen maaliskuussa.

Alueellisten karsintojen järjestäminen on paikallisten seurojen vastuulla ja liitto avustaa tarvittaessa. Seurat, ottakaa yhteyttä paikallisiin kouluihin turnauksen järjestämistä ja joukkueiden kokoamista varten nyt!

Kouluturnausten ajankohdat päivitetään niiden selvitessä Koulusarjan omalle sivulle Ultimate.fihin.

 

Koulusarjan säännöt löytyvät täältä

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän