EM-kisoihin valmistautuva mixed-maajoukkuerinki tiivistyy

Mixed-maajoukkueringin yhteiset harjoitusleirit huipentuivat tiiviiseen leiriviikonloppuun Lapualla tammikuun lopulla. Etelä-Pohjanmaan lakeuksille kokoontui miltei 50 pelaajaa tavoittelemaan maajoukkuepaikkaa. Lapua tarjosi leirille hyvät puitteet ja laji herätti paikkakunnalla kiinnostusta: http://www.lapuansanomat.fi/etusivu/31269.html#.VOYynS6J3R8

Lapuan leirin jälkeen valmennustiimi teki ensimmäiset pelaajavalinnat sekä pelaajakarsinnat. Mixed-joukkueeseen on nyt kiinnitetty 15 pelaajaa ja vajaa 20 pelaajaa haastaa lopuista pelipaikoista. Tulevana lauantaina 21.2. rinki kokoontuu viimeiselle tryout-leirille Hämeenlinnaan, ja leirin jälkeen valmennustiimi päättää joukkueen lopullisen kokoonpanon.

Mixed-ringin harjoituskausi on ollut antoisa, ja rinkiläiset ovat olleet hyvässä hengessä mukana. Lisää mixed-fiilistelyä on luvassa valtakunnallisesti, kun maajoukkue isännöi kevään sekajoukkueiden SM -kisoja toukokuussa. Leiriä ja kisoja odotellessa fiilistelyt voi hoitaa alla olevan teaserin parissa:

 

2 KOMMENTIT

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän