Finnish_Women_masters_Dubai_2015
Suomen mastersnaiset Saksaa vastaan pelatun voitokkaan hissipelin jälkeen.

Rantaultimaten MM-kilpailut ovat käynnissä Dubaissa, ja torstaina 12.3. kisoissa siirrytään välierävaiheeseen. Suomen kummatkin joukkueet selvittivät tiensä välieriin.

Mastersnaiset sijoittuivat runkosarjassa viidenneksi Yhdysvaltojen, Kanadan, Ison-Britannian ja Saksan jälkeen. Keskiviikkona mahdollisuus välieriin oli kuitenkin vielä olemassa, tiellä oli hissipeli Saksaa vastaan. Sen mastersnaiset, kenties ennakko-odotusten vastaisesti, hoitivat selkein 9-6-lukemin, ja varmistivat näin paikan neljän parhaan joukossa. Yhteensä joukkueita naisten masters-sarjassa on seitsemän, ja Suomella on niistä pienin rosteri, 9 pelaajaa.

Suomen naisten tehokkaimpia pelaajia ovat olleet alkupelien perusteella Julia Jouhki ja Hanna Öunap.

WCBU2015: Naisten masters-sarjan tilanne

Avoimessa grandmasters-sarjassa Suomi on pelannut vakuuttavasti. Kahdeksasta pelistä saaliina on kuusi voittoa ja vain kaksi tappiota. Edellä ovat vain Yhdysvallat ja vanha (grandmasters-sarjassa kirjaimellisesti vanha) vihollinen Ruotsi. Neljäs välieräjoukkue on Ranska. Ruoholla pelattavissa masters-turnauksissa menestyneet Kanada ja britit ovat jääneet sijoille 6 ja 8. Suomi kohtaa torstain välierässä Ruotsin.

Suomen miesten tehokkain on alkupelien perusteella ollut Juri Rouhiainen.

WCBU2015: Avoimen grandmasters-sarjan tilanne

Naisten välierä Suomen aikaan aamukuudelta, miesten aamuyhdeksältä. Naisten mitalipelit pelataan jo torstaina. Grandmastersien pronssipeli on myös torstaina mutta mahdollinen finaali vasta perjantaina.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän