Latvia haastaa suomalaiset Tour 2:lla

Tampere repeää ultimatepelaajista, kun Tour 2 jakaantuu Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen (ent. Pirkkahalli) sekä Kaupin kentille. Joukkueita on yhteensä yli 20 ja molempiin sarjoihin tulevat haastajiksi myös Latvian maajoukkueet.

Avoimen manageri Krišs Maļinovskis kertoo joukkueensa käyneen myös Puolassa hakemassa vauhtia, jossa he kärsivät tappion vain paikalliselle maajoukkueelle.

– Tourin ajoitus on hyvä ja turnaus vaikuttaa tarjoavan kovatasoisia otteluita. Juuri sellaisia tarvitsemme ennen EM-kisoja. Olen aiemmin pelannut vain Otsoa vastaan, mutta tiedän Suomen tason korkeaksi, Maļinovskis kehuu.

– Seuramme Salaspils WT voitti Latvian mestaruuden viime vuonna, ja on siksi vastuussa maajoukkueen luomisesta. Kutsuimme maan 35 parasta pelaajaa karsintoihin, jotka karsimme 28 pelaajaan harjoittelemaan joukkueen kanssa. Kahden kuukauden jälkeen päädyimme 21 hengen maajoukkueeseen EM-kisoihin, Maļinovskis valottaa Latvian valintaprosessista.

Avoimen maajoukkue saa lauantaina ensimmäiseksi vastaansa Teamin ja UFO 2:n. Naisten maajoukkue on B-lohkossa yhdessä Viiman,  UFOn, Helsinki Ultimaten ja Suomen U20-maajoukkueen kanssa.

Kaikki peliaikataulut ja tulokset tulevat esiin Pelikoneeseen. >>

Artikkelikuva: Latvian maajoukkue mustissa Rising Polish Open Tournamentissa. Vasemmalla Krišs Maļinovskis. Kuva: Paweł Wojtaszek

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän