Juniorisarja käynnistyy Vihdissä 22.11.

Talvikauden ensimmäisen junnusarjan turnaus järjestetään Vihdissä 22.11. Turnauspaikkana toimii Pappilanpellon koulu (Kirkkojärventie 3, 03400 Vihti). Turnauspäivä alkaa noin klo 9.00 ja päättyy noin 18 aikaan. Tarkempi aikataulu selviää ilmoittaumisten jälkeen.

Pelit pelataan 25 min tai 11 pisteeseen. Molemmat sukupuolet tulee olla edustettuina kentällä koko ajan, mikäli vain mahdollista.

Osallistua saavat kaikki 1996 syntyneet ja sitä nuoremmat pelaajat. Myös yli-ikäiset pelaajat voivat osallistua tarvittaessa. Ilmoitathan yli-ikäisistä pelaajista juniorijaostolle.

Turnaukseen osallistuvilla pelaajilla tulee olla maksettuna Liitokiekkoliiton jäsenmaksu. Jäsenmaksun maksaminen onnistuu täältä: http://www.ultimate.fi/liitto/jasenmaksut-ja-lisenssit/ Lisäksi turnaukseen osallistuvilta joukkueilta peritään osallistumismaksu 25 euroa.

Ilmoittautumiset 31.10. mennessä oheisen lomakkeen kautta http://goo.gl/forms/0DKi6hfv7a

Turnausjärjestelyistä vastaa juniorijaosto ja tapahtumaan ovat erittäin tervetulleita pelaajien lisäksi seurojen junnuvastaavat sekä junnujen vanhemmat. Turnauksen tavoitteena on paitsi juosta kentällä niin myös kannustaa seuroja järjestämään lisää tapahtumia junnuille. Muut kuin joukkueet voivat ilmoittaa kiinnostuksestaan osallistua tapahtumaan sähköpostilla juniorijaostolle.

Kaikissa kysymyksissä yhteyttä voi ottaa juniorijaostoon, juniorijaosto(a)liitokiekkoliitto.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän