Kesäkauden 2016 ensimmäisen SM-Tourin ilmoittautumisen takaraja on kulman takana. Venäläisiä joukkueita odotetaan saapuvan Siltamäen pelikentille jopa kuusi kappaletta, mukaan lukien Venäjän naisten maajoukkue. Avoimen sarjan onnistunutta toteutumista SM-Tourilla varjostaa miesten sarjavastaavan puuttuminen.

Ilmoittautuneiden tilanne kesän ensimmäiselle SM-Tourille keskiviikkona 4.5:

Avoin:
Team (Helsinki)
Sleepwalkers (Jyväskylä)
OksiDiskO (Venäjä)
Ju-Piter (Venäjä)

Naiset:
Atletico (Espoo)
Helsinki Ultimate (Helsinki)
UFO (Tampere)
SaiDis (Vaasa-Oulu)
SOS (Sipoo)
Venäjän maajoukkue Venäjä)
Cosmic Girls (Venäjä)
Flying Steps (Venäjä)
Aurora (Venäjä)
Nasters-maajoukkue (Venäjä)

Ilmoittautuminen Siltamäen Tourille sulkeutuu maanantaina 9.5. Ilmoittautua voi linkin kautta: http://goo.gl/forms/KIzMv6ogeY tai sähköpostitse. Sähköposti-ilmoittautumisen ohjeet sekä kaikkien Tourien ja Mixed-SM-kisojen ilmoittautumistakarajat löytyvät täältä: http://www.ultimate.fi/2016/04/sm-tour-ilmoittautuminen-on-kaynnissa/

Sarjavastaava edelleen haussa

Avoimen sarjan sarjavastaava on edelleen avoin. Mikäli sarjavastaavaa ei löydy lähiviikkoina, hankaloittaa se ensimmäisen Tourin aikataulujen luomista avoimen sarjan osalta. Naisten sarjavastaavana jatkaa Heidi Malinen.

Avoimen sarjavastaavan tehtäviin kuuluvat muun muassa otteluaikataulujen laatiminen yhdessä naisten sarjavastaavan kanssa ja liiton toiminnanjohtajan avustamana SM-tourille ja hallitourille. Lisäksi sarjavastaavat toiminnanjohtajan avustuksella päättävät pelihalleista ja -paikoista eri sarjoille ja laativat lohkojaot.

Tehtävä ei sisällä matkustamista ja viestintä tapahtuu sähköpostilla. Sarjavastaavan tukena on myös seurojen edustajista koottu Ultimatejaosto.

Rooli sarjavastaavana antaa mahdollisuuksia vaikuttaa SM-sarjojen ydintoimintaan.

Sarjavastaavan tehtävästä kiinnostuneet voivat lähettää sähköpostia Liitokiekkoliiton hallitukselle osoitteeseen hallitus(a)liitokiekkoliitto.fi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän