Venäjän naismaajoukkue kirittää SM-sarjassa – luvassa näytösottelu

Venäjän naisten maajoukkue saapuu Siltamäen SM-Tourille tulevana viikonloppuna. Ykköseksi seedattu Venäjä pelasi itsensä viime kesän EM-kisoissa seitsemänneksi ja pisti Suomen naiset tiukille alkulohkon televisio-ottelussa. >>

Venäjän maajoukkue pelaa Tourin päätteeksi vielä näytösottelun Suomen naisia vastaan sunnuntaina kello 16.30.

Piristävä lisäys naisten sarjassa on Vaasa Saintsin ja Oulun Disquitosin kokoama SaiDis-joukkue, mutta muutoin voimasuhteet pysynevät edelleen ennallaan Atleticon ja UFOn käsissä.

PirU ja Aurora haastavat avoimen sarjassa

Saintsin (mustissa) Elias Päällysaho yrittää katkoa OksiDiskOlta. Kuva: Ari Ojanperä
Saintsin (mustissa) Elias Päällysaho yrittää katkoa OksiDiskOlta. Kuva: Ari Ojanperä

Viime kesänä kolmanneksi sijoittunut Tampereen UFO yhdistyy tänä kesänä Lempäälän Kisan kanssa Pirkanmaa Unitediksi. PirUn joukkue koostuu molempien seurojen parhaimmistosta, jotka ovat valittu try-outien perusteella. Siltamäen Tourilla pelaava UFO antaa täten tilaisuuden kehittyville pelaajille saada runsaasti peliaikaa ja vastuuta.

Mutta osataan sitä itänaapurissakin. Venäjältä saapuu avoimeen sarjaan kolme joukkuetta: OksiDiskO, Flying Steps ja Aurora. Kaksi ensimmäistä ovat tuttuja näkyjä Suomessa, mutta uusi tekijä Aurora muodostuu Jupiterin ja Shadowsin avainpelaajista.

Ulkokauden ensimmäinen SM-Tour pelataan Helsingin Siltamäellä 28.-29.5. Peliaikataulut ja tulokset ilmestyvät Pelikoneeseen tänne. >>

Facebook-tapahtuma Suomen ja Venäjän naismaajoukkueen näytösottelusta sunnuntaina. >>

Artikkelikuva: Kuvakaappaus naisten alkulohkon Venäjä-Suomi-ottelusta EM-kisoissa 2015.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän