Liitto järjestää koulutuksen fysiikkaharjoittelusta kiinnostuneille

Suomen ultimatekentillä on jo jonkun aikaa kyselty fyysinen harjoittelu- valmennuksen perään. Nyt on aika esitellä viikonlopun mittainen fysiikkakoulutus, joka järjestään Tampereella 8.-9.10.2016.

Koulutusviikonloppu järjestetään yhteistyössä Varalan urheiluopiston ja ultimaten lajiedustajien kanssa SLKL:n toimesta. Viikonlopun aikana käydään läpi perusteita ihmisen fysiologiasta, eri osa-alueiden (kestävyys, voima, nopeus) harjoittelemisesta sekä opitun soveltamisesta ultimateen. Kurssi sisältää luentojen lisäksi käytännön harjoituksia ulkona ja salissa.

Viikonloppu toimii viime vuonna keskenjääneen valmentajakoulutuksen “täydennyskoulutuksena”, jolloin I-tason koulutuksen saa tällä osuudella päätökseen. Lisäksi tätä koulutusta voi täydentää keväällä 2017 valmentajakoulutuksessa ja saada I-tason koulutuksen suoritettua. Kurssille saa tietenkin osallistua ilman tavoitetta valmentajakoulutuksen suorittamisesta.

Kurssin hinta ja ohjeet ilmoittautumiseen julkaistaan lähiaikoina, mutta viikonloppu kannattaa jo nyt varata kalenteriin.

Syksyn koulutukset jatkuvat 22.-23.10, jolloin vuorossa on alkeistason valmentajakurssi sekä maajoukkuepurkupäivä.


SLKL:n valmentajakoulutukset Facebookissa:

Fysiikkakoulutus

Alkeistaso ja maajoukkuepurku

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän