loka 12

Maajoukkueiden salat avataan Varalassa – tule kuulemaan 23.10!

SLKL on loppukesän ja alkusyksyn aikana mainostanut järjestävänsä koulutuksia sekä alkeistason koulutuksen yhteydessä maajoukkueiden purkutilaisuuden. No mutta mikä ihmeen maajoukkueiden purkutilaisuus? Kenelle se on tarkoitettu, mitä siellä käydään ja mitä sillä olisi sinulle tarjota? Tässä vastauksia kysymyksiisi ja mahdolliseen epätietoisuuteen!

Maajoukkueiden purkutilaisuus (maju-purku) on liiton järjestämä, kaikille jäsenille avoin tilaisuus, joka järjestetään Varalan Urheiluopistolla sunnuntaina 23.10. kello 13.30 alkaen (heti alkeistason koulutuksen perään). Tilaisuuden tarkoituksena on jakaa maajoukkueprojekteissa opittuja juttuja koko ultimateyhteisölle sekä keskustella avoimesti näistä projekteista.

Mukana ovat mixedin tuoreet MM-spiritvoittajat sekä naisten EM- ja  MM-kisaprojektit. Mixed-joukkueesta paikalla ovat kapteenit antamassa omat kommentinsa projektista sekä tietysti avaamassa joukkueen MM-spirit -voittoa. Naisten EM- ja MM-kisaprojekteista on kertomassa sekä kysymyksiin vastaamassa Essi Inkinen. Alustavasti keskiöön on ajateltu nostettavan jenkkikoutsi Jason Adamsin opit USA:sta sekä miten niitä oppeja voitaisiin viedä seuratasolle asti. Tämän lisäksi aiheen tiimoille kaivataan keskustelua, joten tämä on loistava tilaisuus päästä kysymään näistä projekteista lisää!

Tämä on loistava tilaisuus:

– maajoukkuepelaajille tavata jengikavereita ja muistella mennyttä projektia
– maajoukkueeseen tähtääville pelaajille haastatella nykyisiä maajoukkuepelaajia sekä ymmärtää, mitä voisi tehdä omien treenien kanssa seuraavan vuoden kehittääkseen itseään maajoukkueeseen sekä lisäksi hahmottaa, mitä maajoukkuepelaajalta odotetaan

– seuran edustajalle oppia maajoukkuetaktiikoista ja -projekteista, joista saatuja oppeja voisi viedään omaan seuraan kehitettäväksi

Lisäksi: Mitä Jason opetti?

Tässä lyhyt vastaus, johon palataan purkutilaisuudessa vielä paremmin: Rakentamaan todella lyhyessä ajassa toisilleen vieraista pelaajista joukkueen, mikä pystyi pelaamaan yhdessä ja missä kaikki saivat vastuuta ja peliaikaa. Tätä taitoa tarvitaan kaikkialla!Mikäli kiinnostuit ja haluat osallistua tilaisuuteen, käy ilmoittautumassa tämän linkin kautta viimeistään maanantaihin 17.10. mennessä!

Lisätietoja tilaisuudesta info(a)liitokiekkoliitto.fi

WUGC:n mitalit tiskillä. Kuva: Claire Baker/The Show Game

WUGC:n mitalit tiskillä. Kuva: Claire Baker/The Show Game

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?