«

»

joulu 14

Auta Ultimate.fin uudistumisessa vastaamalla kyselyyn!

Ultimate.fin ulkoasu ja käytettävyys uudistuvat ensi vuonna. Voit auttaa meitä tekemään oikeita päätöksiä vastaamalla kyselyyn. Tule myös mukaan Ultimate.fin kehitystiimiin, mikäli haluat auttaa isommin!

Kyselyyn vastaaminen vie nopeimmillaan vain pari minuuttia. Kysymme taustastasi ultimatessa, mielipiteesi nykysivuista ja siitä, millaisena haluaisit nähdä Ultimate.fin tulevaisuudessa. Viimeinen vastauspäivä on perjantai 30.12.

Linkki Ultimate.fin kehityskyselyyn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?