«

»

tammi 18

Vuoden ensimmäinen aikuisten SM-Tour näkyy Fanseat GO:lla

Talvikauden 16-17 toinen osaturnaus pelataan tulevana viikonloppuna 21.-22.1. Avoimen sarjassa johtopaikalla on Tampereen UFO, joka voitti Turku Terrorin finaalissa 15-10. Naisten sarjaa johtaa tuttu espoolaisjoukkue Atletico päihitettyään finaalissa Helsinki Ultimate 1:n 15-7. Kertauksen ensimmäisen Tourin tapahtumista voit lukea täältä.

Avoimen sarjoja suorana

Vapaaehtoisvoimin toteutettavat ultimaten livestriimit lähettävät tällä kertaa videokuvaa avoimen A-sarjasta sekä avoimen C- ja D-sarjoista. Striimeissä pyritään näyttämään mahdollisimman moni ottelu. Ajantasaisin kuvausaikataulu kannattaa katsoa suoraan Fanseat GO:n kotisivuilta: http://go.fanseat.com/

Fanseat GO:n striimien katsomiseen tarvitsee sinun kirjautua Fanseat-palveluun. Palvelun käyttö on ilmainen ensimmäisen kuukauden ajan, minkä jälkeen hinta on 7,99 euroa kuukaudessa. Apua löydät Fanseatin-ohjesivuilta. http://www.fanseat.com/help

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?