helmi 22

Lisenssit ostetaan 1.4. alkaen Suomisportista

SLKL:n ja muiden lajiliittojen käyttämä Sporttirekisteri jää pian historiaan, kun lajit hiljalleen vaihtavat lisenssiostojärjestelmänsä uuteen Suomisportiin.

Suomisport on jo otettu käyttöön muutamissa lajiliitoissa hyvällä menestyksellä. SLKL hyppää nyt toiseen aaltoon, kun liiton kauden 2017-2018 lisenssit tulevat myyntiin 1.4.2017 alkaen uudessa palvelussa. Tällä hetkellä työstämme asioita uuden järjestelmän käyttöönottoa varten. Tiedotamme järjestelmän käytöstä ja siihen liittyvistä asioista lähempänä lisenssikauden vaihtoa yhdessä kauden 2017-2018 lisenssihintojen kanssa.

Suomisportin kautta voi jatkossa ostaa Sporttirekisterin tapaan myös OP:n tarjoaman vakuutuksen. Suomisport on verkkokauppa, jossa voit klikata ostoskoriin haluamasi tuotteet ja maksaa kaiken kerralla. Pyrimme yhdessä uuden palveluntarjoajan kanssa mahdollistamaan myös lisenssin korotusvaihtoehdon järjestelmässä. Tällä hetkellä Sporttirekisterissä se on toiminut valitettavan vaihtelevasti. Maksuvaihtoehdoiksi Suomisportissa on laskun lisäksi tarjolla myös verkkopankki, luottokortti sekä MobilePay.

SuomiSporttiin voi käydä tutustumassa etukäteen osoitteessa suomisport.fi

 

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?