«

»

maalis 10

Ilmoittautuminen I-tason valmentajakoulutukseen aukeaa maanantaina 13.3.2017

SLKL järjestää huhtikuussa kaksi valmentajakoulutusta Tampereella Varalan Urheiluopistolla. Ensimmäinen koulutus järjestetään 8.-9. huhtikuuta, jolloin vuorossa on I-tason koulutus, joka sisältää lajiosuuden sekä psyykkisen valmennuksen. Lauantain lajiosuudesta vastaa Karoliina Lappalainen ja sunnuntaina psyykkisestä valmennuksesta luennoi mentaalivalmentaja Mirjam Wallin.

Ilmoittautuminen koulutukseen aukeaa maanantaina 13.3.  Ilmoittautuminen 30 euron hinnalla sulkeutuu sunnuntaina 19.3. klo 23.59, minkä jälkeen koulutuksen hinta on 40 euroa, mikäli paikkoja on vielä jäljellä.  Paikat koulutukseen jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Linkki ilmoittautumiseen.

Koulutus on suunniteltu seuravalmentajille ja kaikille valmennuksesta kiinnostuneille. Koulutuksen sisällöt painottuvat mm. harjoitteiden suunnitteluun, peruslajitaitojen opettamiseen sekä pelaajien ryhmittelyyn taitotasoon pohjautuen. Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä saa ehdottaa aihealuetta, mitä haluaisi koulutuksessa käytävän (lajiosioon).

Koulutuksen aikataulu on seuraava:

Lauantai

10:00 Koulutuksen avaus ja tavoitteet
10:15 Harjoitteen suunnittelu ja toteutus (teoria)
11:30 Lounas
12:30 Harjoittelijoiden ryhmittely ja harjoitteen vaiheistus (teoria)
14:30 Heittäminen ja markkerointi (käytäntö, ulkona)
16:30 Päivällinen
17:30 Aloittelijoiden vastaanotto ja käsittely harjoitteessa (teoria)
18:30 Tämä on vielä auki – kuuntelemme osallistujien toiveita!
20:30 Päivän päätös

Sunnuntai

8.00 Aamiainen
9:00 Psyykkinen – palautteen anto
10:30 Joukkueen henkinen valmennus
12.00 Lounas
13.00 Pelaajavalmennus – mitä vaatimuksia asettaa yksilölle?
14.00 Opetusharjoituksia
16.00 Koulutuksen lopetus

Täyshoitopaketti Varalassa maksaa 95 euroa, joka sisältää majoituksen sekä ruuat (lounas x 2, päivällinen ja aamupala). Mikäli et tarvitse majoitusta, on hinta silloin 78 euroa. Siten kun osallistuu koulutukseen ja majoittuu Varalassa, on kokonaishinta 125€, mikä sisältää siis koulutuksen sekä täyshoidon viikonlopun aikana (ilman majoitusta kokonaishinta on 108€). Valitsethan ilmoittautumisen yhteydessä haluamasi paketin. Kaikki laskutus menee liiton kautta.

Toistaiseksi varaamme kaikki koulutuspaikat heille, jotka osallistuvat koko viikonlopuksi. Siten päiväosallisumisen mahdollisuutta harkitaan alustavan ilmoittautumisajan päätyttyä.

Koulutus Facebookissa.

 

Mikäli kysyttävä, olkaa rohkeasti yhteydessä sähköpostitse info(a)liitokiekkoliitto.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?