maalis 27

Maailman kärkipelaajat valmentavat Moskovassa

Venäläinen Ultimate Camps järjestää rantaultimaten MM-kisoja edeltävänä viikonloppuna 10.-12.6. Moskovassa leirin, jonka valmentajina toimivat Yhdysvaltojen, Kanadan ja Australian maajoukkuepelaajia. Ultimateharjoituksia on luvassa 6 tuntia päivässä.

Leiri järjestetään samoilla kentillä kuin Sockeye-leiri vuonna 2011, jonka opeista kerrottiin myös Ultimate.fin sivuilla. Hintaa leirille on noin 50 euroa, kun maksun suorittaa huhtikuun loppuun mennessä. Osallistumismaksu nousee toukokuun aikana. Osallistujien kannattaa huomioida, että Venäjälle matkustettaessa tarvitaan viisumi. Osallistujille voidaan tarvittaessa myös järjestää majoitus paikallisten pelaajien kotona.

Ultimate Camps ei ole vielä ilmoittanut ketkä pääsevät valmentajiksi paikalle, mutta järjestäjät tavoittelevat rantaultimaten MM-kisoihin saapuvia pelaajia.

Lisätietoa varten kannattaa seurata Ultimate Campsin Facebook-sivuja.

Sockeye-leiri Moskovassa vuonna 2011. Kuva: Anton Tsepin

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?