huhti 02

Lasten liike iltapäivät -tukien haku auki 21.4.2017 asti

Olympiakomitea on avannut hakuun Lasten liike iltapäivät -kampajan tuet. Käytännössä kyse on siitä, että tietyille paikkakunnille halutaan järjestää koululaisten iltapäiväkerhotoimintaa. Paikallisyhdistykset hakevat tukea ja tuella palkkaavat 1-2 kerhonohjaajaa, hankkivat välineitä ja maksavat tilakulut. Tuki määräytyy muun muassa toiminnan keston mukaan. Minimivaatimukset kerholle ovat kuuden viikon ajan kerran viikossa 45-60min. Kerhot toteutetaan syys- ja/tai kevätlukukaudella 2017-2018.

Haku tapahtuu sähköisellä lomakkeella Olympiakomitean sivuilla 21.4.2017 mennessä.

Jos toiminta järjestetään yhteistyössä muiden seurojen / tahojen kanssa, täytetään yhteinen hakemus. Tavoitteena on koko lukuvuoden mittainen kerhotoiminta, joten yhteistyö on suositeltava vaihtoehto, jolloin vastuu jakautuu. Mainittakoon, että kerhonohjaajilta toivotaan pysyvyyttä eli kiertävä vetovastuu yhden seuran sisällä ei toimi.

Toiminnan ensisijaiset paikkakunnat on lueteltu sivuilla, mutta Olympiakomitean yhteyshenkilön mukaan tukea voi hakea muillekin paikkakunnille järjestettävään toimintaan. Kuitenkin varmimmin tukea saa, jos hakee nimetyille paikkakunnille. Yhdistyksen ei tarvitse olla ensisijailselta paikkakunnalta, vaan naapurikuntaan voi mennä järjestämään toimintaa.

Ensisijaiset paikkakunnat löytyvät täältä.

Olympiakomitea toivoo, että hakijat tutustuvat Lasten liike iltapäivien sivuihin ennen hakemuksen tekemistä. Erityisen tärkeää on lukea Toiminnan toteuttajat -alasivut, joissa on avattu kriteerejä ja hakua:
Toiminnan järjestämisestä
Toiminnan tavoitteet ja kriteerit
Tuen hakeminen

Liikunnan aluejärjestöt koordinoivat alueellisesti Lasten Liike iltapäivien toimintaa. Aluejärjestöt tekevät myös alueittain päätökset tuen saajista. Toiminnan järjestämisestä kiinnostuneiden seurojen kannattaa ensi sijassa lähestyä aluejärjestöjä ja tiedustella toiminnan käynnistämisestä omalla paikkakunnalla. Aluejärjestöillä on todennäköisesti hyvä käsitys myös kuntien/koulujen tilanteesta ja muista mahdollisista mukaan lähtevistä seuroista. Aluejärjestöjen lasten ja nuorten liikunnan kehittäjien yhteystiedot löytyvät esimerkiksi täältä.

Jos heräsi kysymyksiä koskien Lasten liike iltapäiviä, viestin voi osoittaa suoraan Olympiakomitealle, jossa kokonaisuudesta vastaa Maria Ulvinen maria.ulvinen@olympiakomitea.fi tai 0400 436 493. Jos seuranne kaipaa tukea toiminnan suunnitteluun, voitte ottaa yhteyttä liiton juniori- ja lajikokeiluvastaavaan Elisa Pursiaiseen elisa.pursiainen@liitokiekkoliitto.fi.

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?