huhti 10

Osallistu Liikkumisen unelmavuoteen 2017

Osana Suomi 100 -juhlavuotta on lanseerattu Unelmat liikkeelle -verkkosivusto, jonne eri toimijat voivat vapaasti ilmoittaa liikuntamahdollisuuksista ja liikunnasta kiinnostuneet ihmiset sitten etsiä itseään kiinnostavia liikuntamuotoja omalta paikkakunnaltaan.

Viime vuonnakin järjestetty Unelmien liikuntapäivä on osa Unelmat liikkeelle -kampanjaa. Unelmien liikuntapäivä on keskiviikkona 10.5. ja sen tarkoituksena on toimia liikkumisen pop up -päivänä. Ajatus on sama kuin ravintolapäivässä eli kuka tahansa voi järjestää oman tapahtuman ja mainostaa sitä yhteisellä sivustolla.

Unelmat liikkeelle -verkkosivusto ja Unelmien liikuntapäivä ovat hyvä foorumi saada esimerkiksi ultimaten alkeiskursseille enemmän näkyvyyttä.

Lisätietoja Unelmat liikkeelle -verkkosivuilta.

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?