«

»

huhti 04

Liitto kartoittaa seurojen kiinnostusta osallistua mixed SM-sarjaan hallikaudella 2017-2018

Liiton hallitus on vuoden ensimmäisessä kokouksessaan ja vapaammassa ideointi- ja suunnittelukokouksessaan avannut keskustelun mixed-sarjan aloittamisesta hallikaudella 2017-2018.

Ennen kuin lopullisia päätöksiä tehdään, pyytäisimme kaikkia seuroja ja joukkueita vastaamaan kyselyyn, jotta liittona pystymme kartoittamaan lähdetäänkö sarjaa työstämään tästä vielä eteenpäin.
Alustavana ajatuksena on sijoittaa mixed-sarjan pääpaino kesä- ja hallikauden väliin (loka-joulukuu) siten, että ainakin suurin osa sarjan peleistä olisi pelattu ennen aikuisten hallitouria. Aikataulut elää vielä monista tekijöistä, suurimpana joukkueiden kiinnostus ja osallistuminen mixed-sarjaan sekä saamamme kentät ja SM-viikon ajankohta.
Lähtökohtaisesti tiedustelemme niiden joukkueiden määrää, ketkä ovat kiinnostuneita osallistumaan koko sarjaan.

Ilmoita joukkueesi/seurasi kiinnostuksesta osallistua mixed-sarjaan hallikaudella 2017-2018 tämän linkin kautta.

Vastaukset tulee antaa 17.4. mennessä. Pyydämme kaikkia seuroja ja joukkueita vastaamaan kyselyyn, jotta tiedämme mikä on kokonaistilanne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?