elo 04

Hallisarja 2017-2018

Liiton talvikausi alkaa 1.10. ja samaan aikaan aukeaa ilmoittautuminen kauden 2017-2018 hallisarjaan. Lisätietoja ilmoittautumisesta ja muista käytännön asioista tarkemmin lähempänä kauden alkua. Tässä kertauksena kuitenkin hallisarjan päivämäärät:

Aikuisten hallikauden SM-tour

Tour I   2.-3.12.2017

Tour II 20.-21.1.2018

Tour III 17.-18.2.2018

 

Junioreiden hallikauden SM-tour

Tour I 25.-26.11.2017

Tour II 13.-14.1.2018

Tour III 3.-4.2.2018

Lähtökohtaisesti lauantaina pelataan U17- ja sunnuntaina U20-turnaus.

 

SM-finaalitapahtuma järjestetään 10.3.2017.

Hakemuksia SM-finaalitapahtuman järjestäjäseuraksi otetaan vastaan!

 

Kenttävaraukset

Liitto on alustavasti varannut kenttiä hallikaudelle käyttöön Helsingistä ja Hämeenlinnasta. Kartoitamme tällä hetkellä kenttiä muualtakin, mutta samalla kannustamme jälleen myös seuroja hankkimaan kenttiä toureille.

Järjestämällä tourin seura varmistaa itselleen kotipelit. Järjestäjäseuran vastuut ovat sisäkaudella seuraavat:

 • koordinoida turnausrinkka turnauspaikalle 
 • vastata hallin ovien avaamisesta ja sulkemisesta turnauspäivinä

Ilmoittakaa alustavista ja vahvistetuista kenttävarauksista yhdessä kenttähinnan kanssa liitolle sähköpostitse info@liitokiekkoliitto.fi. Junioreiden kenttävarauksista ilmoittakaa Elisalle, elisa.pursiainen@liitokiekkoliitto.fi

 

Pieniä muutoksia sarjoihin kaudella 2017-2018

Liiton hallitus on yhdessä sarjavastaavien kanssa päättänyt, että hallikaudella 2017-2018 avoimen ja naisten A-sarjat jatkavat edelliskauden mukaisina. Lisäksi hallitus ja sarjavastaavat päättivät seuraavista muutoksista alkavalle hallikaudelle:

 • Hallitourin kahdeksan jengin alkulohkojen seedausperiaate on jatkossa seuraavanlainen:
  • A: 1,4,6,7
  • B: 2,3,5,8
 • Jatkossa ei enää kysytä haluaako joukkue nousta alemmasta sarjasta ylempään sarjaan, vaan sarjoissa pelaavat joukkueet ilmoitetaan kaikille.
 • Tulevalla kaudella naisten B- ja C-sarjat pelaavat joukkuemäärästä riippuen joko yhdessä tai erikseen, mutta aina kuitenkin samalla paikkakunnalla. Siten viime hetken poisjäännit eivät aiheuta mittavia muutoksia. Siten myös päätettiin hallijako seuraavanlaisesti, eli seuraavat sarjat pelaavat aina samassa hallissa:
  • Miesten A-sarja
  • Miesten B- ja naisten A-sarja
  • Miesten C- ja D-sarja
  • Naisten B- ja C-sarja
 • Lisäksi päätettiin ilmoittaa jo ennen kauden alkua jokaisen tourin osalta, mitkä sarjat pelaavat missäkin hallissa. Liitto pidättää kuitenkin oikeuden muutoksiin tilannekohtaisesti, jotta kotijoukkueet pelaisivat aina kotihalleissaan. Tarkoituksena on helpottaa joukkueiden ja pelaajien suunnitelumahdollisuuksia, kun ko. sarjan hallit ovat etukäteen jo tiedossa.

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?