elo 04

Lokakuun alussa järjestetään uusi erilainen koulutuspäivä pelaajille

Suomalaisia ultimatepelaajia on osallistunut tämän kesän aikana kansainvälisiin projekteihin. Niiden myötä liitto järjestää pelaajille tilaisuuden osallistua koulutuspäivään lauantaina 7.10.2017, jossa pelaajat jakavat oppeja projektien tiimoilta muille pelaajille. Paikka tarkennetaan lähiaikoina.

Koulutuspäivän aikana pelaajat pääsevät kuulemaan oppeja Essi Inkisen ja Ulla Kiilin EuroStars -projektin tiimoilta sekä Ultimate Campsilta, johon alkukesänä osallistui Hanna Juhola. Koulutuspäivä koostuu käytännön osuudesta sekä lyhyistä “luentotilaisuuksista”. Pääpaino päivässä on kuitenkin käytännön harjoitteissa.

Viikonloppu jatkuu sunnuntaina 8.10. naisten harjoituksilla, joiden on tarkoitus hiljalleen käynnistellä vuoden 2019 maajoukkueprojektia. Mikäli löytyy avoimen ja mixed -projektin vetovastuusta kiinnostuneita, olkaa yhteydessä liittoon!

Merkkaa nyt jo hyvissä ajoin viikonloppu kalenteriisi! Palaamme tarkemman infon kanssa lähiaikoina.

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?