Kuva: Ultimateseura Atletico

Kesän mestarijoukkueet Atletico ja Otso jatkoivat voittoputkeaan naisten ja avoimen sarjan huipulla. Viikonlopun muita onnistujia olivat Alakoirat, Pollo ja Helsinki Grooves.

Naisten sarjassa Atletico Espoosta piti haastajansa loitolla kauden 2017-2018 ensimmäisellä SM-Tourilla. Lähimmäksi kampeamista pääsi 15-11-tuloksella saman kaupungin kilpasisaret eli Viima. Viiman ja Helsinki Movesin keskinäisessä ottelussa Stadin Pirkot olivat pisteen vahvempia 12-13 ja lopulta sarjan kakkosia. Viima jäi kolmanneksi. Tampereen UFO oli neljäs. SOSin kohtaloksi jäi viides sija ja joukkue hakee voitokasta vauhtia B-tasolta. SOSin korvaa Helsinki Grooves, joka voitti B-sarjan puhtaalla pelillä.

Otso niukasti Tourin voittoon

Avoimen sarjassa Otso venyi jälleen turnausvoittoon tappioitta. Finaalivastus Tampereen UFO oli pilata espoolaisten juhlat. Ottelun loppua kohden UFO pääsi johtoon 9-11, mutta joukkue ei onnistunut enää maalinteossa. Tälläkin kertaa Otso käänsi pelin edukseen ja finaali päättyi tulokseen 12-11.

Pronssiottelussa Saints Vaasasta oli helsinkiläistä Teamia vahvempi 15-11. A-sarjasta alemmalle tasolle siirtyy Lempäälän Kisa, jonka tilalle tulee Alakoirat. B-sarjaan nousee Pollo.

C-sarjan voittanut sininen Pollo pelaamassa The FreezeBeeriencea vastaan. Kuva: Facebook @loputon.hiki