helmi 26

Ultimate.fi etsii määräaikaista kesätoimittajaa

Oletko kiinnostunut kirjoittamisesta ja kuvaamisesta? Viestitätkö luontevasti sosiaalisessa mediassa?

Suomen Liitokiekkoliitto ja Ultimate.fi etsii määräaikaista kesätoimittajaa kertomaan ulkokauden tapahtumista. Työnkuvaan kuuluu ennakkojuttujen ja turnausraporttien kirjoittamista ennalta sovituista tapahtumista Ultimate.fin verkkosivuille sekä Ultimate.fin sosiaalisen median kanavien ylläpitoa. Tarkempi sisältö suunnitellaan yhdessä tehtävään valitun kiinnostusten ja osaamisen mukaisesti.

Kesätoimittajan työ sopii hyvin opintojen oheen tai sivutyöksi. Kesätoimittajalle maksetaan palkkio perustuen yhdessä sovittujen työtehtävien määrään.  Toivomme hakijalta harrastuneisuutta toimittajan tai viestinnän tehtävistä sekä kiinnostusta ultimatea ja liitokiekkoilua kohtaan. Saatat olla esimerkiksi alasta kiinnostunut opiskelija, urheiluseurasi somelähettiläs tai muuten vaan loistotyyppi täyttämään paikan.

Ultimate.fin kesätoimittajana pääset kehittämään taitojasi urheilu-uutisoinnissa ja yhteisömanageroinnissa. SLKL tarjoaa kesätoimittajalle myös mahdollisuuden osallistua liiton järjestämään mediakoulutukseen maksutta (ajankohta ja sisältö tarkentuvat myöhemmin). Saat lisäksi ensi käden tietoa kotimaisesta ja kansainvälisestä lajiliittotoiminnasta.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi mahdollisten työnäytteiden kanssa SLKLn hallitukselle sähköpostitse osoitteeseen hallitus(a)liitokiekkoliitto.fi. Viimeinen hakupäivä on maanantai 12. maaliskuuta.

Lisätietoa kesätoimittajan tehtävästä voi kysyä Ultimate.fin päätoimittajalta Ari Ojanperältä sähköpostiosoitteesta paatoimittaja(a)ultimate.fi.

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?