loka 11

Haku U24, U20, U17 ja masters-naisten maajoukkueisiin aukeaa pian – myös U24 valmentajat julki

Liitto kartoitti kiinnostuneiden määrää kyselyllä U24- ja U20-sarjoihin. Tämän pohjalta U24-sarjan kohdalla panostus tulee olemaan mixed-sarjaan. U20-sarjan osalta kiinnostuksensa kisoja kohtaan ilmaisi sen verran pelaajia, että harjoitusleirejä lähdetään pyörittämään  ja katsotaan tilanne tarkemmin vielä näiden pohjalta. U20- sarjan leirityksen ovat ottaneet vastuulleen jo U17-sarjaan valitut valmentajat Aarni Nagy ja Leevi Cederlöf.  U17- ja U20-sarjojen osalta ensimmäinen leiri järjestetään 24.11.2018. Ilmoittautuminen aukeaa piakkoin. Seuraava leiri pyritään järjestämään 8.12. tai 9.12. riippuen hallitilanteesta.

U24-sarjan valmentajiksi on valittu Akseli Ranta ja Hanna Juhola. Akseli Ranta on hiljalleen kasvanut juniorimaajoukkueesta aikuisten puolen vastuunkantajaksi ja ottaa nyt haltuun U24-joukkueen luotsaamisen. Aisapariksi rinnalle asettuu Hanna Juhola, joka on kunnostautunut mm. UFOnaisten valmentajana viime vuosina.

U24-sarjan ja naisten mastersien osalta ensimmäisen leirin ajankohta ja ilmoittautumisesta tiedotetaan heti päivämäärien vahvistuttua.

Vastaa

Your email address will not be published.

Jotta kommentointi onnistuisi vain ihmisiltä eikä roboteilta, vastaa oheiseen kysymykseen ennen lähettämistä.

Liitokiekolla pelattava joukkuelaji on nimeltään u....e?