Opiskelijoiden SM-turnaus (Tre)


Tapahtuman tiedot


Kevään ultimaten OSM-kisat ovat täällä taas! TT-Lätty järjestää yhteistyössä Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) kanssa opiskelijoiden ultimaten SM-kisat 21.4.-22.4.2018 Tampereen teknillisen yliopiston Tamppi Areenalla.

Kisojen kilpasarja pelataan kevennettynä mixedinä eli osallistuvien joukkueiden kentällisissä tulee olla kumpaakin sukupuolta edustettuna vähintään yhden pelaajan verran. Lisäksi turnauksessa pelataan pelaajakokoonpanoiltaan avoin rentosarja. Kaikki ottelut pelataan 5 vs 5 kentällisin, lajin virallisia sääntöjä mukaillen.

Kisat on suunnattu kaikille korkeakouluopiskelijoille. Myös vuonna 2017 valmistuneet opiskelijat voivat osallistua kisoihin. Joukkueiden välisen tasavertaisuuden vuoksi joukkuekohtainen osallistujamäärä on kuitenkin rajattu 10:een pelaajaan/joukkue niin kilpa- kuin rentosarjassakin. Lisäksi OSM-kisoihin osallistuvasta joukkueesta täytyy olla vähintään 75 prosenttia OLL:n jäseniä. Muuten joukkueen osallistumismaksuun tulee 50 prosentin korotus. OSM-kisoissa on voimassa OLL:n vakuutus. Tästä löytyy lisätietoa osoitteesta http://www.oll.fi/edut/tapaturmavakuutus/ .

Kokoa oma jengisi kasaan ja ilmoita se 8.4. mennessä mukaan edustamaan korkeakouluasi ultimaten opiskelijoiden suomenmestaruuskisoissa. Ilmoittautuminen tapahtuu näiden sivujen kautta. Joukkueen yhteyshenkilön tulee rekisteröityä ja sisäänkirjautuneena ilmoittaa joukkueensa yllä olevasta ilmoittaudu-linkistä. Kisojen osallistumismaksu on 100€/joukkue. Ilmoittautuminen on sitova.

Kisoissa noudatetaan OLL:n sääntöjä.
Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä:
Jimi Riihiluoma
jimi.riihiluoma@hotmail.com
044 2969885
 
MITÄ: Ultimaten opiskelijoiden SM-kisat
MISSÄ: Hervannan Tamppi Areena, Korkeakoulunkatu 12, 33720 Tampere
MILLOIN: 21.4.-22.4.2018
Seuraa myös virallista Facebook-tapahtumaa OSM Ultimate 2018.
Huom! Turnaus ei ole SLKL:n alainen turnaus eli liiton jäsenmaksua tai kilpalisenssiä ei tarvita.