Ultimaten koulutusviikonloppu 7.- 8.10 Esport Arenalla


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Tapahtumapaikka: Esport Arena

SINULLE!

Joka haluat kehittyä pelaajana
Tai oppia uutta ultimatevalmentajana

 

Viikonlopun ohjelma

LAUANTAI
Klo 10 – 13 Lajiosuus: Puolustusworkshop (Esport Arenan sisäjalkapallokenttä, alusta tekonurmi)
Lauantain lajiosuus on jaettu kahteen osaan. Hanna Juhola ohjaa osallistujat yksilöpuolustuksen viimeisimpiin yksityiskohtiin jakamalla All Stars Ultimate -leirillä oppimiaan yksilöpuolustuksen harjoitteita. Paljon valmentajakokemusta omaava ja Otson riveissä vuosia pelannut Antti Elonheimo puolestaan perehdyttää osallistujat joukkuepuolustuksen saloihin.

Klo 13 – 14 lounas (urheilijalle sopiva lounas kuuluu viikonlopun hintaan)

Klo 14 – 16 Luento: Mihin ultimatevalmennus Euroopassa ja Suomessa on matkalla? (Liikunta- / luentosali Esport Arena)
Iltapäivän luennolla Hanna Juhola jakaa viimeisimmät kansainväliset valmentajakuulumiset All Stars Ultimate -leiriltä. Iltapäivällä kuullaan myös mielenkiintoisia ajatuksia valmennuksen kehittämisestä Euroopassa, keskustellaan valmennuksen tasosta Suomessa ja kerrotaan kesällä 2018 Suomessa järjestettävästä ultimateleiristä.


SUNNUNTAI

Klo 10 – 13 Lajiosuus: Hyökkäyspeliä maailman huipulta (Esport Arenan sisäjalkapallokenttä, alusta tekonurmi)
Sunnuntain lajiosuudesta vastaavat EuroStars pelaajat Essi Inkinen ja Ulla Kiili. Päivän teemana on hyökkäyspeli. Hyökkäyspeliin uusia näkökulmia saadaan muun muassa pelin temmosta, kiekonkäsittelynopeuden merkityksestä ja pelaajien välisen kommunikoinnin roolista hyökkäyksessä.

Klo 13 – 14 lounas (urheilijalle sopiva lounas kuuluu viikonlopun hintaan)

Klo 14 – 16 Luento: Kiertolaiselämää -Behind the scenes (Liikunta- / luentosali Esport Arena)
Ulla ja Essi avaavat kokemuksiaan EuroStars kiertueelta. Saamme muun muassa kuulla mitä tapahtui pelien välissä, miten toisilleen tuntemattomista pelaajista rakennettiin voittava joukkue ja miten ultimatekulttuuri Yhdysvalloissa eroaa Euroopan ultimatekulttuurista. Mitä opittavaa meillä Suomessa voisi olla EuroStars-kiertueelta?

 

Ilmoittautuminen

Virallinen ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt, mutta vielä on jäljellä muutama paikka. Mukaan voi ilmoittautua koko viikonlopuksi tai vain osaan viikonlopun ohjelmasta. Valittavissa on myös ilmoittautuminen pelaajana tai ilmoittautuminen valmentajana. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pelaavana ilmoittautuvien pelaajien oletetaan voivan osallistua lajiosuuksiin. Valmentajat puolestaan voivat seurata lajiosuuksia kentän kentän laidalta ja tehdä muistiinpanoja sekä kuvata harjoituksia. Mikäli olet loukkaantunut pelaaja, etkä pysty osallistumaan lajiosuuksiin, mutta haluat olla mukana viikonlopussa, niin ilmoittauduthan ”valmentaja” statuksella tapahtumaan. Mikäli ilmoittautumislinkki ei enää toimi ota yhteyttä sähköpostitse jarna@liitokiekkoliitto.fi.

 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Osallistumismaksut

Hintoihin sisältyvät laadukkaat lajiosuudet Esport Arenan sisäjalkapallokentällä, sekä mielenkiintoiset luento-osuudet ja lounas.

– Koko viikonloppu 55€ (sis. lajiosuudet ja luennot sekä 2 x lounas)
– Pelkkä lauantai 35€ (sis. lajiosuuden ja luennon sekä lounaan)
– Pelkkä sunnuntai 35€ (sis. lajiosuuden ja luennon sekä lounaan)
 Lajiosuus lauantai 20€ (sis. lounaan)
– Luento lauantai 20€ (sis. lounaan)
– Lajiosuus sunnuntai 20€ (sis. lounaan)
– Luento sunnuntai 20€ (sis. lounaan)
*Maksuohjeet saat ilmoittautumisen jälkeen