Palaa kohteeseen Tervetuloa Suomen Liitokiekkoliiton sivuille!

Jäsenmaksut ja lisenssit

→  Tästä jäsenmaksun, lisenssin ja vakuutuksen ostoon

( Pohjolan vakuutuksen ehdot löytyvät täältä ja vakuutuksen tuoteselosteen ja ohjeet tapaturmatilanteisiin täältä. )

 

Liiton henkilö- ja tukijäsenmaksut kaudella 2017-2018:

20 euroa aikuisilta
10 euroa junioreilta (1.4.1998 tai sen jälkeen syntyneet)

Liiton jäsenkausi on 1.4.2017 – 31.3.2018

Kilpailulisenssit kaudella 2017-2018:

Liiton lisenssikausi on 1.4.2017 – 31.3.2018

 

26,5 euroa, kesälisenssi (voimassa 1.4. – 30.9.2017)
11,5 euroa, kesälisenssi juniorit (1.4.1998 tai sen jälkeen syntyneet, voimassa 1.4. – 30.9.2017)
26,5 euroa, talvilisenssi (voimassa 1.10.2017 – 31.3.2018)
11,5 euroa, talvilisenssi juniorit (1.4.1998 tai sen jälkeen syntyneet, voimassa 1.10.2017-31.3.2018)
51,5 euroa, vuosilisenssi (voimassa 1.4.2017 – 31.3.2018)
21,5 euroa, vuosilisenssi juniorit (1.4.1998 tai sen jälkeen syntyneet, voimassa 1.4.2017 – 31.3.2018)
11 euroa, kertalisenssi (voimassa yhdessä turnauksessa lisenssikauden 2017-2018 aikana)

*Kaikki lisenssit sisältävät Suomisportille menevän 1,5 euron transaktiomaksun.

 

 • Saadakseen oikeuden osallistua Suomen Liitokiekkoliiton alaisiin SM-kilpailuihin tulee jäsenen maksaa SEKÄ liiton jäsenmaksu ETTÄ kilpailulisenssi 
 • Pelkkä kertalisenssi ei oikeuta pelaamaan SM-turnauksissa, vaan kaikilla SM-sarjaa pelaavilla pelaajilla tulee olla myös liiton jäsenmaksu maksettuna
 • Joihinkin liiton alaisiin harrateturnauksiin riittää pelkän jäsenmaksun maksaminen (esim. Hietsu Beach Ultimate ja Siltamäen harrastetour)
 • Jäsenmaksut, lisenssit ja vakuutukset ostetaan 1.4.2017 alkaen Suomisportin kautta.

  HUOM! Lisenssikaudella 2017-2018 Pohjola tarjoaa SLKL:n jäsenille kahta eri vakuutusta, jotka poikkeavat toisistaan hoitokulukatolta. Tutustuthan siis tuoteselosteeseen ja vakuutuksen ehtoihin huolella ennen kassalle siirtymistä.

 • Käytäthän aina VIITETTÄ, maksaessasi jäsenmaksua, lisenssiä ja vakuutusta. Näin maksu kirjautuu oikealle henkilölle.
 • Kyselyt liittyen jäsenmaksuihin, lisensseihin ja vakuutukseen voi lähettää liiton toiminnanjohtajalle osoitteeseen: info@liitokiekkoliitto.fi

Lisätietoa: Jäsenmaksut ja lisenssit

SLKL:n jäseneksi liitytään maksamalla vuotuinen jäsenmaksu, erillistä liittymismaksua ei ole. SLKL:n järjestämiin virallisiin kilpailutapahtumiin vaaditaan lisäksi pelilisenssi. Ostaessaan liiton jäsenyyden ja lisenssin, urheilija sitoutuu noudattamaan liiton toiminta- ja kilpailusääntöjä.

 • Liiton jäsenmaksu kattaa Liiton kuluja kuten turnausten ja sarjojen järjestämistä, toiminnanjohtajan palveluja ja verkkopalveluista aiheutuvia kuluja. Lisäksi jäsenet voivat ottaa edullisen tapaturmavakuutuksen, joka kattaa urheiluharjoituksissa ja kilpailutilanteissa sattuneet tapaturmat. Liiton kokouksissa äänivaltaisia ovat 15 vuotta täyttäneet jäsenmaksun maksaneet jäsenet. SLKL:lla on ollut kautta aikojen reilut 3 000 jäsentä. Aktiivijäseniä on tällä hetkellä vajaat 700. Jäsenet ovat iältään pääosin 10–35 vuotiaita.
 • Liiton jäsenkausi alkaa 1.4. ja päättyy seuraavana vuonna 31.3. Huhtikuun aikana maksetut jäsenmaksut ovat voimassa 1.4. alkaen. Myöhemmin maksettaessa jäsenyys tulee voimaan maksupäivänä klo 24:00 tai maksuhetkestä, mikäli pelaajalla on esittää suorituksesta maksutosite. Ajankohta ottaa huomioon ultimaten kausikierron.
 • Uuden jäsenen on aina maksettava jäsenmaksunsa JA kilpailulisenssinsä ennen ensimmäiseen kilpailutapahtumaan osallistumista.
 • Pelaajan tulee itse huolehtia, että hänellä turnauksen vaatimat maksut kunnossa. Mikäli pelaaja osallistuu SM-turnaukseen ilman kilpailulisenssiä, seuraa tästä pelaajan joukkueelle 85 euron sakko.
 • Pelaaja voi ostaa kerran lisenssikauden aikana myös 11 euron kertalisenssin. Kertalisenssillä voi osallistua yhteen turnaukseen. Mikäli pelaaja haluaa tämän jälkeen pelata vielä toisessa turnauksessa lisenssikauden aikana, tulee hänen ostaa kausilisenssi. Kertalisenssin hintaa ei hyvitetä kausilisenssiä ostettaessa.
 • Vakuutuksettoman lisenssin voi kauden aikana korottaa Suomisportissa vakuutukselliseen lisenssiin. Muistathan käyttää korotustoimintoa, mikäli haluat korottaa jäsenyytesi jäsenyyteen kilpailulisenssin kanssa tai edelleen vakuutukselliseen kilpailulisenssiin.

Lisätietoa: Vakuutus

Liitto tarjoaa Pohjolan tapaturmavakuutusta (Sporttiturva), joka kattaa ultimaten kilpailutilanteissa ja harjoituksissa tapahtuneita tapaturmia.

 • Liitto suosittaa vahvasti kaikkia sarjapeleihin ja muihin turnauksiin osallistuvia ottamaan vakuutuksen  tai varmistamaan, että oma tapaturmavakuutus kattaa vahingot myös kilpailutilanteissa. Liitto ei suosittele pelaajia pelaamaan ilman voimassa olevaa vakuutusta.
 • Liitto tarjoaa lisenssikaudella 2016-2017 ensimmäistä kertaa myös valmentajavakuutusta. Valmentajavakuutus on voimassa ainoastaan valmennettaessa!  
 • Liitokiekkoliiton vakuutus jatkuu katkeamatta voimassaolevana, mikäli uusi vakuutus maksetaan 30.4. mennessä.
 • Vakuutuksen hinta riippuu iästä ja vakuutukselle valittavasta hoitokulukatosta. Vakuutuksen omavastuu on 100 euroa. Lisätietoja vakuutuksista ja niiden hinnoista löydät vakuutuksen tuoteselosteesta.
 • Pohjolan vakuutuksen ehdot ja ohjeet tapaturmatilanteissa löytyvät täältä.

 

→  Tästä jäsenmaksun, lisenssin ja vakuutuksen ostoon

Ohjeet lisenssin ostoon Suomisportissa

Lisenssin osto Suomisportissa Suomisport-palvelussa lisenssit ostetaan oman profiilin kautta ja ensimmäisellä ostokerralla ostajan tulee rekisteröityä palveluun. Palveluun kirjaudutaan joko puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Oman profiilin kautta ostaja pääsee itse lisenssinostotoimintoon. Lapselleen lisenssiä ostava vanhempi Niissä tapauksissa, kun vanhempi ostaa lapselle lisenssiä, vanhemman tulee ensin itse luoda profiili itselleen. Lasten profiilit luodaan vanhempien alle. Lisenssin osto Lisenssin …