Palaa kohteeseen Tervetuloa Suomen Liitokiekkoliiton sivuille!

Liittoinfo

Yhteystiedot

SLKL:n toiminnanjohtaja on Ulla Kiili. Hän vastaa kaikkiin liitokiekkoilua koskeviin kysymyksiin tai ohjaa kysymyksen oikealle taholle. Hän hoitaa myös talouden ja hallinnon juoksevia asioita. Koska toiminnanjohtaja on osapäiväinen, saat häneen yhteyden helpoiten sähköpostitse:

toiminnanjohtaja@liitokiekkoliitto.fi
info@liitokiekkoliitto.fi

Suomen Liitokiekkoliitto ry
Valimotie 10,
00380 HELSINKI
puh. 045-1251723 (toimisto)

 

Suomen Liitokiekkoliitto ry (SLKL)

Suomen Liitokiekkoliitto ry (SLKL) on Valo ry:n jäsenjärjestö, joka perustettiin vuonna 1978 liitokiekkoilijoiden keskusjärjestöksi. SLKL toimii jäsenistönsä etujärjestönä ja yhdyssiteenä. Valtakunnallisena kattojärjestönä liitto pitää yllä suhteita opetusministeriöön, emojärjestö Valoon ja muihin kansallisiin urheilujärjestöihin. Suomen Liitokiekkoliitto on jäsenenä maailman liitokiekkoliitossa (World Flying Disc Federation, WFDF) yhtenä sen yli 50 jäsenmaasta ja Euroopan liitokiekkoliitossa (European Ultimate Federation, EUF).

Organisaatio

SLKL ry:n ylin päättävä elin on vuosikokous, joka valitsee hallituksen. SLKL:n hallituksen tehtävänä on valvoa jäsenistön etuja edustamalla liittoa, valitsemalla sen toimihenkilöt ja -elimet sekä päättämällä rahankäytöstä.

SLKL:n varsinaista operatiivista toimintaa pyörittävät ultimate- ja juniorijaostot. Lisäksi yksi henkilö hallituksesta nimetään vastuuseen yksilölajeista. Ultimatejaosto vastaa ultimaten tapahtumista, kilpailutoiminnasta ja lajinedistämisestä Suomessa. Juniorijaosto vastaa koululais- ja nuorisotoiminnasta sekä liiton tarjoamasta demopalvelusta. Jaostojen vetäjät ovat hallituksen jäseniä. SLKL:lla on toiminnanjohtaja, joka hoitaa talouden ja hallinnon juoksevia asioita.

Hallitus

SLKL:n hallitus muodostuu puheenjohtajasta, jaostojen puheenjohtajista sekä yhdestä varsinaisesta jäsenestä. Toiminnanjohtaja osallistuu hallituksen kokouksiin sihteerinä.

SLKL:n hallituksen tavoittaa osoitteesta: hallitus(at)liitokiekkoliitto.fi

Jarna Kalpala (puheenjohtaja) puheenjohtaja(at)liitokiekkoliitto.fi
Elisa Pursiainen (sarjatoiminta) elisa.pursiainen(at)gmail.com
Valtteri Kuuranne (junioritoiminta) valtteri.kuuranne(at)liitokiekkoliitto.fi
Ari Ojanperä (tiedotus) ari(at)ariojanpera.fi
Tapio Moilanen (Spirit of the Game) tapio.moilanen(at)student.oulu.fi
Hanna Juhola (koulutus) juholahanna(at)googlemail.com

 

Juniorijaosto

Suomen liitokiekkoliiton juniorijaosto vastaa junioriultimatetoiminnasta Suomessa. Juniorijaosto järjestää yhdessä seurojen kanssa erilaisia tapahtumia, esimerkiksi koulujen välisen ultimatesarjan, junioreiden SM-turnaukset ja juniorisarjan. Alkeiskursseja järjestävät pääasiassa seurat, joiden yhteystiedot löytyvät junioriseurojen listasta.  Junioriohjeistus junioreiden valmentajille (PDF) (21.4.2013) Yhteystiedot Valtteri Kuuranne – Puheenjohtaja – valtteri.kuuranne(at)liitokiekkoliitto.fi Juho Pitkänen – SM-sarjavastaava – juhopee95(at)gmail.com Emmastiina Salmela Hellen Koskinen Seuraa juniorijaostoa myös Facebookissa! Juniorijaoston …

Ultimatejaosto

Ultimatejaoston toimenkuvaan kuuluu mm. halli- ja kesäsarjojen sekä finaalien järjestäminen, otteluiden ja turnausten tuloksista ja tapahtumista tiedottaminen sekä erilaiset projektit kuten maajoukkueasioiden koordinointi, jo perinteeksi muodostunut Hietsu Beach Ultimate ja hattuvuorojen järjestelyt. Ultimatejaoston tehtävät Ultimatejaoston tehtävänä on suomalaisen ultimateharrastuksen kehittäminen, ultimatepelaajien palveleminen ja ultimaten harrastajamäärän kasvattaminen Suomessa. Tätä tehtävää ultimatejaosto toteuttaa: Järjestämällä Suomen Liitokiekkoliiton nimissä …